Aanhangwagen huren

Een zaterdagmiddag puin ruimen met een retourtje naar de stort als resultaat, een dochter of zoon die van kamer naar kamer verhuist moet worden in een overvolle studentenstad, of uw eigen verhuizing die al maanden omcirkeld in de agenda staat… Een aanhangwagen huren kan op veel verschillende momenten als geen ander van pas komen!

Wilt u graag een aanhangwagen huren? Bij Bultman bent u zeker aan het goede adres. Wanneer u kiest voor aanhangwagen huren mag u uitgaan van goede kwaliteit en daarmee garanderen wij uiteraard veilige en plezierige kilometers op de weg. Wilt u graag meer informatie over een aanhangwagen huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanhangwagen huren, wat zijn mijn mogelijkheden?

Ons aanbod in te huren vervoersmiddelen, en daarmee ook de mogelijkheid tot een aanhangwagen huren, is erg groot. Wanneer u een aanhangwagen wil huren, is dit mogelijk vanaf één dagdeel tot 30 dagen. Bultman bevindt zich op verschillende locaties, dus voor een aanhangwagen huren bent u op verschillende plekken welkom. U kunt een aanhangwagen huren Apeldoorn, maar ook kiezen voor onze locatie in Deventer, Emmeloord, Harderwijk of Zwolle. Aan u de keus!

Hoe werkt een aanhangwagen huren via Bultman?

Wilt u een aanhangwagen huren? Dan kunt u dit het gemakkelijkst via onze website doen; u kunt via de website de reservering voor aanhangwagen huren maken. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid tot telefonisch huren aanhangwagen. Wanneer de reservering in ons systeem staat en u de aanhangwagen bij ons komt ophalen, zullen we ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk de weg op kan! Uiteraard helpen wij u graag met het koppelen van de aanhangwagen aan de auto.

Heeft u geen auto met trekhaak? Bij Bultman is het uiteraard ook mogelijk om de volledige combinatie te huren! Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Aanhangwagen huren bij Bultman

Bij Bultman bent u van harte welkom om een aanhangwagen te huren en wij zijn dan ook graag uw partner daarin! Veiligheid en kwaliteit staan bij ons het hoogst in het vaandel; alles voor een plezierige én veilige ervaring van het huren van een van onze aanhangwagens! Onze service is betrouwbaar, en u mag ervan uitgaan dat de aanhangwagen volledig gecontroleerd is voor u op weg gaat!

Heeft u vragen over het huren van een aanhangwagen of wilt u om een andere reden in contact komen met onze collega’s? Onze specialisten staan graag voor u klaar; aarzel niet om contact op te nemen! Telefonisch zijn wij bereikbaar op 055-5214888, per e-mail kunt u ons bereiken op info@bultman.nl.