Reserveer direct: Kies uw type auto
Reservering
Ophaal locatie
Reservering
Terugbreng locatie
Reservering

[klantenvertellen_widget_long]

Een auto huren is in drie stappen geregeld

Reserveren

Reserveren

Maak een keuze uit een ruim assortiment auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, koelwagens, trekkers of

Registreren

Registreren

Reserveer online als gast of maak eenvoudig een account aan zodat u de volgende keer nog sneller geholpen bent.

Rijden

Rijden

Online reserveren, boeken en betalen, is alleen nog de sleutels halen. Geen wachttijden aan de balie maar direct rijden!

Wat zeggen anderen?

JAAP VAN DE STAM

ICT Medewerker @
Ik twijfelde of mijn gereserveerde auto wel groot genoeg was, gelukkig adviseerde de verhuurmedewerker mij perfect waardoor de verhuizing vlekkeloos verliep.

Monique Veenhuis

Peuterleidster @
Doorat we eenvoudig konden aangeven hoeveel dekens we nodig hadden, bleven de meubels tijdens de verhuizing krasvrij!
Personenauto’s

Personenauto’s

Als partner van Hertz autoverhuur kunt u bij ons ook terecht voor het huren van personenauto’s. Door de samenwerking met Hertz autoverhuur bieden wij u een ruime keus in personenwagens aan. Gewoon bij Hertz.nl reserveren en bij uw vertrouwde adres ophalen. Met als extra service, bij elke Hertz vestiging weer in te leveren! Informeer en reserveer op: www.Hertz.nl.

Personenbussen

Personenbussen

Autoverhuur Bultman, ook gespecialiseerd in personenbussen voor het vervoer van 6 t/m 9 personen met en zonder rolstoelvervoer. Allen voorzien van Airco (m.u.v. de 6 persoons uitvoering) warmte werend glas en radio CD speler. Te reserveren vanaf één dag, een weekend, een week of voor maanden.

Bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Voor ieder transport probleem de juiste oplossing. Wij bieden u een ruime keuze uit een divers wagenpark voor zowel bedrijf als particulier. Van busje tot truck altijd de juiste bedrijfswagen. Met en zonder laadklep of het nu gaat om koeriersdiensten of koel- en vriestransport. Bij Bultman bent u aan het juiste adres. Te reserveren vanaf één dag, een weekend, een week of voor maanden.

Vrachtwagens

Vrachtwagens

Naast bedrijfswagen voor het kleinere werk, bieden wij u ook groot materieel aan voor de serieuze vracht. Van 30m3 tot 45m3 inhoud en allen voorzien van zijdeur en laadklep. Keuze uit diverse vrachtwagens voor zowel distributie werk als internationaal verkeer. Met laadvermogens van 2,5 ton tot 10,5 ton .

Koelwagens

Koelwagens

Gekoeld transport is voor ons geen probleem. Ons wagenpark voorziet in een ruime keuze aan koelauto’s van 5m3 tot 18m3 koelwagens evt voorzien van laadklep en 220v aansluiting zodat elke catering perfect verloopt. Maar ook 40m3 koelwagen vindt u in ons programma, voorzien van zijdeur en laadklep. Gescheiden koel compartimenten behoord tevens tot de mogelijkheden. Tevens voorzien van 380v aansluiting voor de perfecte nachtelijke koeling.

Trekkers / opleggers

Trekkers / opleggers

Om ons wagen park compleet te maken, beschikken wij ook over trekkend materieel. Onze vrachtwagen “trekkers” hebben ruime vermogens 380/400pk en zijn naast distributie werk ook geschikt voor internationaal transport met slaapcabine. Allen voorzien van clang stekkers, laadklep rema aansluitingen en werk licht. Daarnaast bieden wij ook onze schuifzeil trailers aan met een laadvermogen van 32,5 ton en kunnen we bemiddelen met de inhuur van diverse getrokken materieel via verhuur partners.