Is uw interieur al winterproof?

5 tips voor een winterwarm huis

De dagen worden korter, buiten wordt het kouder en het liefst kruipen we ’s avonds lekker op de bank. Natuurlijk doen we dat in een warm en sfeervol huis. Maar hoe creëert u dat? Met deze vijf eenvoudige tips van de stylisten van Eijerkamp  over materiaalgebruik toveren we uw interieur binnen een mum van tijd om naar een winterwarm huis met veel sfeer!

Extra warmte en gezelligheid is meer dan welkom in de donkere (winter)maanden. De codewoorden hiervoor zijn ‘zachte materialen’.

Tip 1: Breisels in overvloed

Een winterwarm interieur creëert u eenvoudig met grove breisels. Van kussens, plaids tot een overtrek met gebreide print en wat dacht u van een gebreide poef? .

Tip 2: Aaibaar & trendy: velours!

Ons woonhart gaat nog sneller kloppen van dé woontrend van dit najaar: velours! Dit materiaal heeft een hoge aaibaarheidsfactor door de mooie vleug, een must voor een luxe maar bovenal warme sfeer. Neem de Rodeo serie van BePureHome: een fluwelen bank met stalen poten. Iets te gewaagd? Het materiaal keert in vele dimensies terug, bijvoorbeeld in sierkussens.

Tip 3: Wintervacht

De schapenvacht kan daarnaast niet ontbreken in een winterwarm huis. Dit veel voorkomende (nep)bont is sfeervol en warm voor op de vloer, aangenaam in een fauteuil of een mooie blikvanger voor op de bank!

Haal buiten naar binnen deze winter laat in huis de natuur terugkeren! Natuurlijke materialen zijn van grote invloed op de warmte die het interieur uitstraalt. Laat u inspireren en ga direct aan de slag!

Tip 4: Hou(d)t van je interieur

Het natuurlijke materiaal hout biedt warmte in het winterhuis. Kies bijvoorbeeld voor een tafel van robuust hout van d-Bodhi. Deze meubels zijn gemaakt van oud en doorleefd hout en ijzeren restmaterialen. Elk meubelstuk is handgemaakt in Indonesië, heeft een eigen uitstraling en persoonlijk verhaal. Update deze winter uw interieur met een bijzonder meubel van d-Bodhi.

Tip 5: Liefde voor cognac leder

Kies voor leder in de warme tint cognac deze winter. Deze tint is afgeleid van de drank cognac, wat niet alleen u, maar ook uw interieur een warme gloed geeft. Interieurtip: combineer cognac leder met warm koper en roesttinten voor een zacht en warm effect!

Shop nu alle artikelen voor een winterwarm huis op http://www.eijerkamp.nl