Nieuw seizoen, nieuwe kansen.

verhuur van bedrijfswagens - verhuisbussen heerenveen

De lente is ook weer een nieuw begin!

Het eerste Bult magazine is door velen goed ontvangen en inmiddels is het tweede BULT magazine uitgekomen. Wederom als papieren versie omdat we ondanks de moderne tijd , toch graag nog iets tastbaars willen weggeven. Maar omdat we natuurlijk niet stil staan is het ook  als digitale versie  te bewonderen. Op http://prijslijst.bultman.nl/2016/02/

De lente is begonnen wat ons altijd weer een goed gevoel geeft. Het lijkt er wel een beetje op alsof we allemaal weer een nieuwe start willen  maken. Als of we weer met goede moed alles willen regelen om straks weer te kunnen genieten van het mooie weer. Nog snel even een grote  schoonmaak in huis. De tuin weer zomer klaar maken, overbodige spullen wegdoen naar de stort of verkopen op de rommelmarkt. De lente is echt zo’n moment dat we weer zin hebben om wat te doen. Wij merken dat natuurlijk ook aan de  busjes die gehuurd worden om het tuinafval weg te brengen of wat te denken aan de inhuur voor de rommelmarkten.

Verderop in dit magazine leest u handige tips voor het opruimen van uw huis. Maar ook leuke tips voor een dagje uit. En natuurlijk een leuke aanbieding om dat dagje uit in een personenbusje  te doen zodat u gezellig met z’n allen in 1 auto kunt.

Voor autoverhuur Bultman betekend de lente overigens ook weer een nieuw begin. Door de ontwikkelingen in de markt, zal ons filiaal  in Drachten veranderd van  een filiaal naar een service punt. Op de locatie kunt u nog steeds uw vertrouwde blauwe bus kunnen huren, echter zal het fysieke bezette filiaal komen te vervallen.

Dit betekend niet dat wij uit het Noorden vertrekken. Wij gaan vanuit onze nieuwe locatie  aan de Houtdraaier 3 in Heerenveen meer activiteiten ondernemen.  Vanuit deze  vestiging hebben wij meer ruimte en mogelijkheden om het logistieke proces  te beheren voor het Noorden.  Bultman Heerenveen  zal een depot worden om de filialen Emmeloord en Drachten te voorzien van de juiste huur auto’s wanneer dit nodig is. Hierdoor kunnen wij nog sneller  en beter aan de vraag voldoen waardoor de service die u gewend ben gewaarborgd blijft.

Dus Lente is met een nieuw kantoor in Heerenveen ,ook voor Bultman weer een nieuwe start.