Medewerkers aan het woord

Werken bij een familiebedrijf als Bultman betekent klaarstaan voor collega’s en af en toe een taakje overnemen van een ander die druk is. Wesley legt uit hoe het werken bij Bultman eruitziet.

“Mijn dagen zien er altijd weer anders uit. Wel ben ik bijna altijd zeker een halfuur te vroeg op het werk. Even een bakje koffie en dan kijk ik op mijn gemak of er bijzonderheden zijn. dan ga ik auto’s aftanken, controleren en schoonmaken. Tussendoor help ik klanten die bij de Truckwash komen en maak ik ook nog wel eens tijd voor een bakje koffie met hen.”

Heb je daar tijd voor, dat kopje koffie? “Soms wel. Het wassen van de wagens moet ik wel doen, maar dat wordt ook grotendeels opgepakt voor onze twee mooie grote wasinstallaties. Die doen altijd het laatste stukje. En dan is er wel tijd voor wat klantcontact, ja. En dat is ook belangrijk.”

Het werken voor een familiebedrijf zoals Bultman beval Wesley goed. “Niemand is een nummertje. Bovendien krijg je veel verantwoordelijkheid. Ik zie de Truckwash echt als mijn eigen dingetje, omdat ik daar alles mag doen en veel vrijheid krijg.”