Om goed te werken heb je het juiste gereedschap nodig, dit geldt ook wanneer u gaat verhuizen. Bij Bultman vindt u verschillende verhuisaccessoires die u helpen het verhuizen een stuk gemakkelijker te maken. Voordat u aan een verhuizing begint is het raadzaam om te kijken of u over de juiste verhuis accessoires beschikt. Dit zorgt ervoor dat de verhuizing soepel verloopt en zo is het een stuk minder stressvol. Wat u allemaal nodig heeft om een verhuizing goed te laten verlopen? We lichten het graag toe.

Hondje

Transportplankje/hondje:

Huur: €7,50 per dag

Verhuiscoos

Verhuisdozen:

Koop: €2,- per stuk

Verhuisdekens

Dekens:

Huur €2,- per stuk per dag

Spanband

Sjorbanden:

Koop: €2,95 per stuk (€ 5,- per twee)

TomTom

TomTom

Huur: € 10,- per dag (uitsluitend in combinatie met huur auto)

Steekwagen

Steekwagen:

Huur: €15,00 per dag

Palletwagen

Palletwagen:

Huur: €18,50 per dag.

* alle hierboven vermelde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Traploper:

Huur: €17,50 per dag.

Verhuisbenodigdheden

Er zijn een aantal verhuisbenodigdheden onmisbaar:

 

Transportplankje

Een transportplankje bijvoorbeeld. Dit is een stevig plankje met vier wielen eronder. Hier zet u de zware meubels zodat u deze gemakkelijk kunt verplaatsen zonder uw rug te belasten. Het is belangrijk dat meubels en andere voorwerpen stevig op de transporter staan. U huurt een transportplankje al vanaf € 7,50 per dag bij ons.

 

Verhuisdozen

Een van de allerbelangrijkste benodigdheden tijdens het verhuizen zijn verhuisdozen. Hier bergt u veilig uw spullen in op, zodat u deze kunt vervoeren. De handgrepen zijn verstevigd zodat u er ook gerust zware items in kunt verplaatsen. Let er goed op dat u altijd goed door de knieën zakt als u de verhuisdoos optilt. Bovenop de doos kunt u schrijven wat erin zit of voor welke kamer in het huis de doos bestemd is. Onze verhuisdozen kosten slechts € 2,- per stuk!

 

Verhuisdekens

Om uw spullen te beschermen tegen beschadigingen huurt u bij ons voor € 2,-dekens. Hierin wikkelt u meubels of andere apparatuur om ze vervolgens veilig op een transportplankje of steekwagen te zetten. Heeft u veel grote spullen? Huur dan genoeg verhuisdekens. Het zou immers zonde zijn als u een groot schilderij moet vervoeren en u dekens te kort komt om het veilig te vervoeren.

 

Sjorbanden

U wilt natuurlijk voorkomen dat alle spullen vervolgens door de hele verhuiswagen liggen. Gebruik daarom sjorbanden. Deze zijn gemaakt van zeer sterk materiaal en kunt u strak aantrekken. Let er wel op dat u dit niet té strak doet, zo voorkomt u beschadigingen. Sjorbanden kunt u ook gebruiken om witgoed vast te zetten op een steekkar. Zo weet u zeker dat een zware wasmachine niet omvalt en voorkomt u ongelukken.

 

Tomtom

Om zo snel mogelijk op de plek van bestemming aan te komen is een Tomtom altijd handig. Bij Bultman huurt u in combinatie met een huurauto een Tomtom voor € 10 per dag.

 

Steekwagen

Ook een steekwagen komt goed van pas. Hier zet u verhuisdozen, meubels of elektrische apparaten op. Bedenk vooraf welke items u wilt transporteren, zodat u weet over welk laadvermogen de steekwagen moet beschikken.

 

Palletwagen

Gaat het om zware items? Dan adviseren wij een palletwagen te gebruiken. Hiermee vervoert u goederen gemakkelijk en snel. Zonder veel inspanning brengt u spullen van A naar B. Ze zijn ook handig om spullen uit een verhuiswagen te halen.

 

Traploper

Een traploper is ontwikkeld om zware ladingen gemakkelijk via de trap te transporteren. Hiermee bespaart u uzelf veel til- en sjouwwerk. Deze wagen heeft aan iedere zijde drie wielen, zodat wanneer u de trap op loopt de traploper altijd contact heeft met de ondergrond. U huurt een traploper al voor € 17,50per dag.