Staat er een verhuizing op de planning? Dan heeft u zeker baat bij juist en efficiënt gereedschap. Naast de verhuur van verhuisbussen, bent u bij Bultman ook aan het goede adres voor het huren van verhuismaterialen. Alles om uw verhuizing een stuk gemakkelijk en aangenamer te maken!

Wanneer u ervoor kiest verhuismaterialen via Bultman te huren, mag u van goede kwaliteit producten uitgaan. Onze verhuismaterialen zijn stuk voor stuk stevig, en mogen eigenlijk niet ontbreken bij een verhuizing! Bij Bultman betaalt u nooit te veel voor het huren van verhuismaterialen; het is de investering zeker waard! Wij lichten graag een stuk van ons aanbod verhuismaterialen toe!

Hondje

Transportplankje/hondje:

Huur: €7,50 per dag

Verhuiscoos

Verhuisdozen:

Koop: €2,- per stuk

Verhuisdekens

Dekens:

Huur €2,- per stuk per dag

Spanband

Sjorbanden:

Koop: €2,95 per stuk (€ 5,- per twee)

TomTom

TomTom

Huur: € 10,- per dag (uitsluitend in combinatie met huur auto)

Steekwagen

Steekwagen:

Huur: €15,00 per dag

Palletwagen

Palletwagen:

Huur: €18,50 per dag.

* alle hierboven vermelde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Traploper:

Huur: €17,50 per dag.

Welke benodigdheden zijn handig voor een verhuizing?

Er zijn een aantal verhuisbenodigdheden onmisbaar:

Verhuisdozen

Een must onder de verhuismaterialen; verhuisdozen. Verhuisdozen zijn goed te gebruiken om uw spullen veilig in te bergen, zodat deze zonder kleerscheuren verhuisd kunnen worden. De verhuisdozen in het assortiment verhuismaterialen van Bultman zijn extra verstevigd bij de handgrepen; hierdoor kunt u zelfs zwaardere materialen verplaatsen met de verhuisdozen. Bij Bultman schaft u verhuisdozen aan voor slechts €2,- per stuk!

Tip: zorg ervoor dat u goed door de knieën zakt wanneer u een verhuisdoos optilt; doe dit nooit vanuit de rug!

Transportplankje

Een transportplank (ook wel: hondje) is één van de niet-te-missen verhuismaterialen om uw verhuizing een stuk soepeler te laten verlopen. Dit is een stevig plankje met vier wielen eronder; te gebruiken om gemakkelijk zware meubels te verplaatsen zonder te veel inspanning. Bij het gebruik van een transportplank is het van groot belang dat u de voorwerpen stevig plaatst, zodat er tijdens het vervoer geen ongelukken gebeuren. Bij Bultman huurt u het transportplankje verhuismaterialen al vanaf €7,50 per dag.

Verhuisdekens

Een andere aangename accessoire onder de verhuisbenodigdheden is een verhuisdeken. Een verhuisdeken kan gebruikt worden om spullen te beschermen tegen beschadigingen; bij Bultman huurt u deze al voor €2,- per dag. Uw meubels kunnen gemakkelijk in een verhuisdeken gewikkeld worden, zodat deze beschadiging-loos vervoerd kunnen worden op bijvoorbeeld een transportplankje of steekwagen.

Sjorbanden

Met de sjorbanden in de categorie verhuismaterialen kunt u ervoor zorgen dat de meubels en andere stukken die vervoerd worden, stevig kan vastzetten in de verhuiswagen. Het zou immers zonde zijn als uw spullen gaan schuiven. Sjorbanden zijn gemaakt van sterk materiaal en kunt u strak aantrekken. Bij het aantrekken dient u er op te letten dit niet te strak te doen; zo voorkomt u eventuele beschadigingen. Naast het vastzetten van materialen in de verhuiswagen, zijn sjorbanden ook handig in gebruik voor bijvoorbeeld het vervoeren van witgoed op een steekkar; weet u tenminste zeker dat deze niet omvalt!

Steekwagen

Een steekwagen valt niet te missen tijdens een efficiënte verhuizing. Ook een steekwagen komt goed van pas. Hier zet u verhuisdozen, meubels of elektrische apparaten op. Bedenk vooraf welke items u wilt transporteren, zodat u weet over welk laadvermogen de steekwagen moet beschikken.

Het assortiment verhuismaterialen van Bultman

Bovenstaand staat een kleine greep uit het aanbod van verhuismaterialen beschreven. Bent u benieuwd voor welke verhuismaterialen u nog meer bij Bultman terecht kan? Neem dan vooral een kijkje op onze website. Vergeet niet; met de juiste verhuismaterialen blijft een soepele verhuizing niet enkel bij een droom, maar kan het werkelijkheid worden!

Verhuismaterialen bij Bultman

Bultman dient al jaren op het gebied van verhuizen en niet enkel op het verhuren van verhuiswagens; ook voor benodigdheden verhuizen kunt u bij Bultman terecht. Onze verhuismaterialen zijn stuk voor stuk in perfecte staat en uiteraard kwalitatief uitstekend. Wilt u graag weten welke verhuismaterialen u het best kan gebruiken om uw verhuizing vloeiend te laten verlopen? Of heeft u advies nodig over het gebruik van één van onze verhuismaterialen? Neem dan gerust contact op! U kunt ons bellen op 055-5214888, of een e-mail sturen naar info@bultman.nl.