Auto huren voor een maand

Staat er een grootse verhuizing op de planning? Van kantoorpand A naar kantoorpand B? Of wilt u graag een auto huren 1 maand particulier voor uw eigen verhuizing, van de ene naar de andere kant van het land? Vakantie op de kalender waarin je een maand lang de kust van Frankrijk of Spanje gaat bezoeken? Wat de reden ook is; wilt u een auto huren voor een maand? Dan bent u bij Bultman aan het goede adres!

Bij ons vindt u verschillende soorten auto’s; van een personenauto tot een busje. Onze auto’s kennen uiteraard een goede kwaliteit en zo kunnen wij veilige meters op de weg garanderen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een auto huren voor een maand? Bekijk snel onze website of neem contact met ons op!

Auto voor een maand huren; uit welke auto’s kan ik kiezen?

Bij ons heeft u de mogelijkheid voor een auto voor een maand huren; zo kunt u maar liefst 30 dagen gebruik maken van een gehuurde auto van Bultman! Wanneer u onze website bezoekt zal u al snel stuitten op het ‘reserveer direct’ scherm; hier ziet u een beknopt overzicht van de soorten auto’s waar u voor kunt kiezen. De autosoorten voor een auto huren voor een maand zijn uiteenlopend van personenauto tot en met trekkers, en alles ertussenin!

Ik wil een auto huren voor een maand, hoe werkt dat?

Bij Bultman kunt u gemakkelijk een reservering plaatsen; dit kan via de website of door contact met ons op te nemen. Wanneer u een reservering bij ons heeft gemaakt, zullen wij er uiteraard voor zorgen dat uw auto volledig rijklaar is op het moment dat u de auto wil ophalen. Wanneer u zich bij ons meldt om de auto op te halen, kunt u binnen enkele momenten gebruik maken van de auto en genieten van veilige meters op de weg!

Auto huren voor vakantie bij Bultman

Bultman is graag uw partner wanneer u op zoek bent naar een auto huren voor een maand. Uiteraard staan veiligheid en kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel en bij Bultman mag u uitgaan van betrouwbare service; alle auto’s zijn volledig gecontroleerd en dus veilig!

Wilt u graag een auto huren voor een maand en heeft u daar vragen over? Of wilt u contact met onze productspecialisten om andere redenen? U bent uiteraard welkom om contact met ons op te nemen! Ons telefoonnummer is 055-5214888. Liever contact via de e-mail? Dat mag via info@bultman.nl.