Rolstoelbus huren

Staat er een familie-uitje op de planning en komt een rolstoelbus daarbij goed van pas? Bij Bultman zijn de mogelijkheden eindeloos; of u op zoek bent naar een personenauto of juist kiest voor een rolstoelbus huren, wij zijn graag uw partner op het gebied van autoverhuur!

Bij Bultman staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, en wilt u een rolstoelbus huren? Dan is dat natuurlijk van groot belang. Bij ons mag u uitgaan van veilige meters op de weg, voor zowel de bestuurder, de persoon in rolstoel en andere passagiers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een rolstoelbus huren bij Bultman? Bekijk dan snel onze website of neem contact met ons op!

Hoe gaat een rolstoelbus huren in werking?

Een rolstoelbus huren bij Bultman gaat met het grootste gemak; via onze website plaatst u gemakkelijk uw reservering. Uiteraard is het ook mogelijk om uw rolstoelbus telefonisch of de e-mail aan te vragen. Wanneer uw reservering bij ons gemaakt is, zullen wij ervoor zorgen dat uw rolstoelbus rijklaar is op de dag dat de huur van start gaat!

Wanneer u de rolstoelbus bij ons ophaalt, kunt u binnen enkele momenten genieten van veilige meters op de weg; er komt weinig papierwerk te pas bij een rolstoelbus huren! Bij Bultman zorgen wij er uiteraard voor dat uw rolstoelbus voorzien is van voldoende benzine en dat deze volkomen veilig is. Wilt u graag een rolstoelbus huren? Kies dan voor Bultman!

Op welke locaties kan ik een rolstoelbus huren?

Bultman autoverhuur is op verschillende locaties gevestigd; zo is uw rolstoelbus altijd dichtbij! Ons hoofdkantoor bevindt zich in Apeldoorn, verder kunt u bij ons terecht in Deventer, Zwolle, Harderwijk en Emmeloord. Wilt u graag een rolstoelbus huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden per vestiging? Neem dan contact op met de desbetreffende locatie!

Rolstoelbus huren bij Bultman

Wilt u graag een rolstoel bus huren waarbij u uit kunt gaan van de beste kwaliteit, betrouwbare service en veilige meters op de weg? Zoek dan niet verder; Bultman is uw antwoord!

Wilt u graag meer informatie over het huren van een rolstoelbus? Of heeft u vragen over één van onze andere producten of vestigingen? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u uiteraard met alle liefde zo goed mogelijk verder! Telefonisch zijn wij bereikbaar op 055-5214888. Toch liever online contact? Wij zijn per e-mail bereikbaar op info@bultman.nl!