Om ons wagenpark compleet te maken, beschikken wij ook over trekkend materieel. Onze vrachtwagen “trekkers” hebben ruime vermogens 400/420pk en zijn naast distributie werk ook geschikt voor internationaal transport met slaapcabine. Allen voorzien van clang stekkers, laadklep rema aansluitingen en werklicht. Daarnaast kunnen we ook bemiddelen met de inhuur van diverse getrokken materieel via verhuur partners.

Trekker, CE rijbewijs + code 95

Laadvermogen: nvt
Lengte laadruimte: nvt
Breedte laadruimte: nvt
Hoogte laadruimte: nvt
Vrije kilometers: 100
Prijs per extra km: €0,20

vanaf € 206, per dag  (incl BTW)

  • Prijs per dag: € 206,00 incl 100km
  • Prijs per week: € 1.225,99 incl 1000km

Wat is een trekker?

Een trekker is een voertuig dat is uitgerust met een koppelschotel. Hierdoor kan het een oplegger trekken. Een trekker behoort tot de vrachtwagenfamilie. Een voertuig dat uit een trekker en oplegger noemen we ook wel vrachtwagencombinatie genoemd. Voor lange afstanden kiest men er vaak voor om trekkers in te zetten. Deze zijn in staat opleggers die over veel laadcapaciteit te trekken. Dankzij de assen kunnen trekkers de lading van de opleggers dragen.

 

Trekker huren

Is er een kortlopend project waarvoor u een trekker nodig heeft? Of wilt u eenmalig een trekker huren? Bij Bultman bent u een het juiste adres. U kunt een trekker huren als u in het bezit bent van een rijbewijs CE. Laat ons weten wat u wensen zijn en wij denken met u mee om tot de beste oplossing te komen. Reserveer op tijd, zodat u zeker weet dat uw trekker beschikbaar is vanaf één van onze vestigingen. Een standaard trekker zijn de meest gebruikte trekkers binnen de transportwereld. Voor nationaal transport beschikt een trekker dikwijls over een dagcabine. Trekkers die bestemd zijn voor internationaal transport hebben ook een slaapcabine. Bij Bultman kunt u een trekker huren voor € 190,-per inclusief 100 km vrije kilometers. Reserveer uw trekker online of neem contact op. Wij versturen vervolgens een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Waarom een trekker huren bij Bultman?

Bultman heeft jarenlang ervaring met de verhuur van trekkers. Bovendien zijn onze trekkers perfect onderhouden in onze garage. U huurt dus een trekker in perfecte staat. Indien er onverhoopt iets gebeurt kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ons team helpt u graag weer op weg. Bent u geïnteresseerd en wilt u een trekker huren of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!