Om ons wagenpark compleet te maken en een ieder in zijn of haar auto wens te kunnen voorzien, beschikken wij ook over trekkend materieel. Onze trekker vrachtwagens hebben ruime vermogens 400/420pk. De trekker vrachtwagens zijn geschikt voor distributie en doordat onze trekker vrachtwagens beschikken over een slaapcabine, zijn deze voor zowel nationaal als internationaal transport goed te gebruiken.

De trekker vrachtwagens van Bultman zijn uitgerust met clang stekkers, laadklep rema aansluitingen en werklicht. Daarnaast is het via Bultman ook mogelijk om diverse getrokken materiaal in te huren; wij kunnen dit bemiddelen via verhuur partners.

Een trekker vrachtwagen huren bij Bultman gaat automatisch gepaard met het ervaren van grenzeloos gemak en uiteraard uitstekende kwaliteit. Bekijk via onze website snel welke trekker vrachtwagen uw oplossing zal zijn!

Trekker, CE rijbewijs + code 95

Laadvermogen: nvt
Lengte laadruimte: nvt
Breedte laadruimte: nvt
Hoogte laadruimte: nvt
Vrije kilometers: 100
Prijs per extra km: €0,22

vanaf € 225, per dag  (incl BTW)

  • Prijs per dag: € 225,00 incl 100km
  • Prijs per week: € 1350,00 incl 700km

Wat is een trekker vrachtwagen?

Een trekker vrachtwagen is een voertuig dat is uitgerust met een koppelschotel. Hierdoor kan het een oplegger trekken. Een vrachtwagen trekker behoort tot de vrachtwagen familie. Een voertuig dat uit een trekker en oplegger bestaat noemen we ook wel vrachtwagencombinatie. Voor lange afstanden kiest men er vaak voor om trekker vrachtwagens in te zetten. Deze zijn in staat opleggers die over veel laadcapaciteit beschikken te trekken. Dankzij de assen kunnen trekker vrachtwagens de lading van de opleggers dragen.

Trekker vrachtwagen huren

Is er een kortlopend project waarvoor u een trekker nodig heeft? Of wilt u eenmalig een trekker huren? Bij Bultman bent u aan het juiste adres. U kunt een trekker huren als u in het bezit bent van een rijbewijs CE. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij denken met u mee om tot de beste oplossing te komen. Reserveer op tijd, zodat u zeker weet dat uw trekker vrachtwagen beschikbaar is vanaf één van onze vestigingen.

Standaard vrachtwagen trekkers zijn de meest gebruikte trekkers binnen de transportwereld. Voor nationaal transport beschikt een trekker vrachtwagen dikwijls over een dagcabine. Trekkers die bestemd zijn voor internationaal transport hebben ook een slaapcabine.

Wat zijn de prijzen van een trekker vrachtwagen huren?

Bij Bultman kunt u een trekker huren voor €225,- per dag (incl. BTW) inclusief 100 km vrije kilometers. Wilt u een vrachtwagen trekker huren voor een week, dan profiteert u van een speciale prijs: €1350,- (incl. BTW) en inclusief 700 km vrije kilometers! Reserveer uw trekker online of neem contact op. Wij versturen vervolgens een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Trekker vrachtwagen huren bij Bultman

Bultman heeft jarenlang ervaring met het verhuren van trekkers. Bovendien worden onze vrachtwagen trekkers perfect onderhouden in onze garage. U huurt dus een trekker in perfecte staat. Indien er onverhoopt iets gebeurt kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ons team helpt u graag weer op weg. Bent u geïnteresseerd en wilt u een trekker huren of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op! U kunt ons bellen op 055-5214888, of een e-mail sturen naar info@bultman.nl.