autoverhuur Bultman Arnhem

Filiaal Arnhem is een agentschap en word beheerd door  B – Mobility.nl.

Natuurlijk kunt u hier gewoon het wagenpark van Autoverhuur Bultman huren zoals u gewend bent.

Naast onze openingstijden streven wij erna om 24/7 bereikbaar te zijn of u van de juiste informatie te voorzien.

Door gebruik te maken van sleutelkluizen met uw eigen code behoort het na sluitingstijd ophalen van een huurauto ook tot de mogelijkheden.

Wanneer u onze kantoren bezoekt, vragen wij u rekening te houden met de huidige Covid maatregelen.

Kom zoveel mogelijk alleen,  en desinfecteer uw handen bij binnenkomst.  #samendoen

  • IVM de vakantieperiode van B-mobility is ons agent schap van 31-7 t/m 22-8 gesloten.
  • Uiteraard kunt wel gewoon terecht in 1 van onze andere vestigingen.

Heeft u specifieke vragen?

Mail ons dan uw vraag via onderstaand formulier en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Verstuur bericht

Bestelbus huren in Arnhem?

Ga je binnenkort verhuizen? Moet je veel goederen van A tot Z brengen? Of wil je met een groep een dagje uit? Dan ben je bij Bultman aan het juiste adres. Bij ons kun je een verhuiswagen, personenbus en bestelbus huren tegen een betaalbare prijs.Woon je in of nabij Arnhem en wil je dus graag een vervoersmiddel huren voor een bepaalde tijd? Reserveren kan erg eenvoudig online. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze service.

Waarom een bestelbus huren in Arnhem bij Bultman?

Het huren van een bestelbus in Arnhem bij Bultman heeft diverse voordelen. Zo vind je bij ons een ruim aanbod bussen waar je uit kunt kiezen. Maar niet alleen als je op zoek bent naar een bestelbus dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je een verhuisbus of een personenbus wilt huren dan is dit mogelijk. Vul de handige tool in op onze website, geef de gewenste datum aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Het grote voordeel is dat er een Bultman vestiging in Arnhem is waar je jouw gekozen vervoersmiddel kunt ophalen en weer naartoe kunt brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een andere afhaallocatie of terugbrenglocatie in Nederland.

Voor welk vervoersmiddel kies jij?

Om in te spelen op ieders wensen vind je bij Bultman diverse vervoersmiddelen. Als je eenmaal weet of je een personenbus, bedrijfswagen, vrachtwagen, trekker of koel- en vrieswagen wilt huren dan verschijnt hierna het aanbod van jouw gekozen categorie. Let er altijd op hoeveel passagiers er maximaal in jouw gekozen vervoersmiddel passen en wat het brandstof verbruik is. Daarbij hebben we ook speciale busjes waar rolstoelen inpassen. Dit staat per bus aangegeven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Huurtijd

Het maakt bij Bultman niet uit voor hoelang je een vervoersmiddel wilt huren. Of je nu een vervoersmiddel voor één dag, één week of meerdere maanden nodig hebt: het is allemaal mogelijk. Geef dit aan via de reserveeroptie op onze website en we tonen je precies welke vervoersmiddelen er beschikbaar zijn op de op jouw aangegeven data.

Kosten van een vervoersmiddel huren

Bij Bultman weet je meteen waar je aan toe bent. Online zie je namelijk met welke kosten je rekening moet houden als je een vervoersmiddel wilt huren. Daarbij staan ook de borgkosten vermeld, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.Let erop dat de borgkosten per dag gelden. Doordat wij veel waarde hechten aan transparantie doen we er ook alles aan om zo duidelijk mogelijk te zijn.

Aanbiedingen

Regelmatig hebben we nieuwe aanbiedingen op onze website staan waardoor je een bestelbus, verhuisbus of een personenbus extra voordelig kunt huren. Hoe fijn is dat?! Neem een kijkje op onze aanbiedingenpagina en ontdek wat de lopende acties zijn van dit moment. Wacht nooit te lang met het reserveren, want het zou toch zonde zijn als je de korting net misloopt.

Hoe werkt huren?

Als je een bestelbus, verhuiswagen of een ander vervoersmiddel huurt dan kun je bij ons uitgaan van de beste service en kwaliteit. Let er wel op dat je zelf wel verantwoordelijk hebt over het gebruik van onze vervoersmiddelen. Het eigen risico bedraagt € 1250,- per gebeurtenis en is te verlagen naar €350,- voor respectievelijk € 15,- voor B rijbewijs auto’s en voor € 17,50 voor de grotere C rijbewijs auto’s. Natuurlijk zorgen wij er voor dat bij vertrek de brandstoftank vol is. Wij tanken de auto ook graag weer af wanneer je de auto terugbrengt zodat alles op één afrekening zichtbaar is. De getoonde borgsom die je ziet op onze website is per dag en kun je uitsluitend per pinpas aan de balie betalen, met creditcard of door gebruik te maken van iDeal via de reservering op de website. Voor maandprijzen of speciale wensen maken wij graag een persoonlijke offerte. Indien je hier interesse in hebt dan raden we je aan om zeker even contact met ons op te nemen.

Service

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en daarom staan we altijd voor je klaar om je advies op maat te geven. Mocht je vragen hebben of advies op maat dan kun je ons bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp. Heb je speciale wensen? Vraag het ons gerust en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder zodat je een geschikte bestelbus, personenbus of verhuisbus huurt in Arnhem.