Bent u woonachtig in Drachten of het noorden van Nederland en op zoek naar een auto die u tijdelijk kunt huren? Dan bent u bij Bultman in Drachten aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment in auto’s die u tijdelijk bij ons kunt huren, denk aan personenauto’s, stadsauto’s, een stationwagen of een busje. Huurt u een auto voor zakelijk of privé gebruik? Wij helpen u graag verder.

 

Service Bultman autoverhuur Drachten

Bultman is hét adres in uw regio, waar persoonlijk contact en service hoog in het vaandel staan. Wij bieden verschillende auto’s voor verschillende gelegenheden. Heeft u een grotere auto nodig voor een kinderfeestje of een uitje, heeft u een busje nodig om te verhuizen of om artikelen af te leveren? Alle prijzen van ons wagenpark zijn inclusief 100 vrije kilometers per dag, exclusief brandstof maar inclusief BTW. Kijk in het wagenpark overzicht voor de prijzen per soort auto. U kunt kiezen voor een personenauto, gezinsauto, personenbus of een rolstoelbus. Wij bieden de mogelijkheid om de auto op de gewenste locatie af te leveren, of u kunt kiezen om gebruik te maken van de gratis gepersonaliseerde sleutelkluizen bij onze service point in Drachten.

 

Bultman Autoverhuur Drachten is partner van Hertz

Voor het verhuur van auto’s werken we samen met autoverhuur partner Hertz. Als partner van Hertz kunt u bij ons terecht voor het huren van een ruim assortiment personenauto’s. U kunt dus ook via Hertz.nl uw gewenste personenauto reserveren en deze ophalen in Drachten. Gemakkelijk is dat u de auto niet weer in Drachten hoeft achter te laten, een andere locatie van Hertz of Bultman is ook prima. Bedenk dus wat voor u handig is, er is heel veel bespreekbaar!

 

Snel en eenvoudig een auto huren

Het huren van een auto kan snel en eenvoudig via onze site. Bedenkt u zich hoeveel passagiers er in de auto moeten, wat het brandstofverbruik is en op welke datum u de auto wil ophalen en terugbrengen. Welke locatie maakt niet uit, maar geef dit wel aan via onze site. Verandert dit nog tussendoor, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Via onze website krijgt u gelijk in beeld hoe lang u de desgewenste auto kunt huren, wat de borg is en welke kosten u nog meer kunt verwachten. Heeft u dat allemaal in beeld, dan kunt u betalen via iDeal of betaal bij onze vestiging in Drachten aan de balie met uw pinpas of creditcard.

 

Wilt u meer informatie over autoverhuur in Drachten?

Wilt u meer informatie over autoverhuur in Drachten? Of wilt u graag advies over welke auto in uw situatie het meest ideaal is? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen, Whatsappen, mailen of sms’en. Onze specialisten met ruime kennis en ervaring in autoverhuur helpen u graag verder in het zoeken en huren van een geschikte auto.

Autoverhuur Bultman Noord Nederland

Custom Business Service & Custom Made Delivery:

Uitsluitend voor de zakelijke markt  bieden wij opmaat gemaakte oplossingen voor uw transport of mobiliteit.

Daarnaast bieden wij u de keuze om de auto op de gewenste locatie af te leveren,

ook kunt u kiezen om gebruik te maken van onze “gratis”  gepersonaliseerde sleutel kluizen bij service point in Drachten.

Informeeer gerust naar de mogelijkheden.

Heeft u specifieke vragen?

Mail ons dan uw vraag via onderstaand formulier en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Verstuur bericht