Een auto huren in de buurt van Hengelo is zo gedaan via autoverhuur Bultman, gevestigd in onder andere Hengelo. Woont u in Hengelo en bent u op zoek naar een auto voor zakelijk gebruik of voor een vakantie, kinderfeestje of een verhuizing? Bultman autoverhuur heeft voor alle situaties geschikte vervoermiddelen in het assortiment. Kies eenvoudig en snel het vervoermiddel dat bij u en de situatie past via onze website.

Autoverhuur Bultman Hengelo

IVM de huidige omstandigheden welke gerelateerd zijn aan de COVID19 maatregelen, hebben wij aangepaste openingstijden.

Excuses voor het ongemak, en vertrouwen op uw begrip.

 

#samenmoetenwijhetdoen

Vosboerweg 16, 7556 BS  Hengelo
ma-vr: 09-10 za & zo gesloten

Heeft u specifieke vragen?

Mail ons dan uw vraag via onderstaand formulier en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Verstuur bericht

 

 

Huur in Hengelo een auto voor een goede prijs

Bij Bultman autoverhuur in Hengelo kunt u zeker zijn van een prima prijs. Ons volledige wagenpark kunt u vinden en reserveren op de website: personenauto’s, gezinsauto’s, personenbussen, rolstoelbussen en stationwagens. Voor zakelijk gebruik hebben we ook bedrijfswagens, bestelbussen, koelwagens, trekkers en vrachtwagens in ons assortiment. Bij Bultman heeft u bij elk vervoersmiddel 100 vrije kilometers per dag, vergeet u niet dat de brandstofkosten nog wel over het bedrag heen komen? Bultman is zo transparant mogelijk in onder andere prijsopgaven. Heeft u dus vragen over autoverhuur of over de prijzen die wij hanteren? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

 

Persoonlijk contact en goede service Bultman autoverhuur

Persoonlijk contact, transparantie en een goede service staan hoog bij ons in het vaandel. Een groot voordeel van het huren van een auto bij Bultman autoverhuur: door onze verschillende vestigingen maken we het mogelijk dat u niet van het noorden, zuiden of westen van Nederland naar Hengelo terug hoeft te komen om uw auto terug te brengen. U kunt voor het terugbrengen van de huurauto ook terecht bij andere vestigingen van autoverhuur Bultman of bij vestigingen van autoverhuurder Hertz door heel het land. Wij zijn namelijk in personenautoverhuur partner van Hertz. U kunt via onze site of via Hertz.nl in een paar stappen uw desgewenste vervoersmiddel uitzoeken, reserveren en betalen. U hoeft dan alleen nog de sleutels op te halen in bijvoorbeeld de vestiging Hengelo.

 

Meer over autoverhuur Hengelo

Bent u woonachtig in Hengelo? En bent u op zoek naar een auto of een bus of een vrachtwagen voor tijdelijk gebruik? Heeft u interesse in autoverhuur in Hengelo? Of wilt u graag advies over welke auto voor u en de situatie waarvoor u het gebruikt het meest ideaal is? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen, Whatsappen, mailen of sms’en. Onze specialisten met ruime kennis en ervaring in autoverhuur helpen u graag verder bij het zoeken een geschikte huurauto voor zakelijk en privégebruik.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.