Autoverhuur Bultman Zwolle

Naast onze openingstijden streven wij erna om 24/7 bereikbaar te zijn of u van de juiste informatie te voorzien.

Door gebruik te maken van sleutelkluizen met uw eigen code behoort het na sluitingstijd ophalen van een huurauto ook tot de mogelijkheden.

Wanneer u onze kantoren bezoekt, vragen wij u rekening te houden met de huidige Covid maatregelen.

Kom zoveel mogelijk alleen, draag een mondkampje bij binnenkomst en desinfecteer uw handen.

#samendoen

Heeft u specifieke vragen?

Mail ons dan uw vraag via onderstaand formulier en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Verstuur bericht

Verhuiswagen huren in Zwolle?

Heb je verhuisplannen van of naar Zwolle? Dan mag een verhuiswagen niet ontbreken. Bij Bultman kun je een verhuiswagen huren in Zwolle waar je al jouw goederen in kwijt kunt zodat deze efficiënt van de ene naar de andere locatie kan worden gebracht. Via onze website reserveer je eenvoudig online de verhuiswagen op jouw gewenste datum. Naast het huren van een verhuiswagen kun je bij ons ook terecht voor een bedrijfswagen of personenbus. Bekijk dus de mogelijkheden en kies voor het vervoersmiddel die het best past bij jouw doeleinden.

Hoe werkt een verhuiswagen huren bij Zwolle?

Via onze website kun je erg eenvoudig een verhuiswagen huren in Zwolle. Vul in op welke datum je de verhuiswagen nodig hebt en dat je deze wilt ophalen in Zwolle. Klik daarna de gewenste datum aan wanneer je de verhuiswagen weer wilt terugbrengen en kies ook de locatie die jou het beste uitkomt. Als je alles hebt ingevuld dan verschijnt er een overzicht van alle beschikbare verhuiswagens. Kies voor diegene die het meest voldoet aan jouw eisen en wensen en wij zorgen ervoor dat de wagen op jouw gekozen dag voor je klaarstaat.

Waar moet je opletten bij het reserveren?

Wil je een reservering plaatsen? Dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar het aantal passagiers en de grootte van het busje. Daarnaast is het slim om te letten op het brandstof verbruik.Op deze manier weet je precies wat je kunt verwachten.Het maakt bij Bultman niet uit voor hoelang je een personenbus of ander vervoersmiddel wilt huren. De keuze is aan jou. Wil je de bus voor één dag, één week of meerdere maanden?

Kosten

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel en weet je bij ons altijd waar je aan toe bent.Als je aangeeft welk vervoersmiddel jouw voorkeur heeft dan verschijnt er een overzicht met welke kosten je rekening moet houden.Houd daarbij ook rekening met borgkosten. Deze staan ook online vermeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.Let erop dat de borgkosten per dag gelden..De getoonde borgsom die je ziet op onze website is per dag en kun je uitsluitend per pinpas aan de balie betalen, met creditcard of door gebruik te maken van iDeal via de reservering op de website.

Een verhuiswagen huren met korting

Wil je nog minder betalen voor het huren van een verhuiswagen in Zwolle? Dan raden we je aan om onze aanbiedingenpagina in de gaten te houden. Regelmatig hebben we nieuwe acties op onze website staan waardoor je een bedrijfsbus, verhuisbus of een personenbus dus wel extra voordelig kunt huren. Neem een kijkje op onze aanbiedingenpagina en ontdek wat de huidige acties zijn van dit moment.

Eigen risico

Wil je graag een verhuiswagen, bestelbus of personenbus huren? Dan vinden we het belangrijk dat je hier zorgvuldig mee omgaat. Houd rekening met een eigen risico van € 1250,- per gebeurtenis. Deze is te verlagen naar €350,- voor respectievelijk € 15,- voor B rijbewijs auto’s en voor € 17,50 voor de grotere C rijbewijs auto’s. Wij zorgen ervoor dat bij vertrek de brandstoftank vol is. Breng je de bus terug? Dan tanken we deze ook graag weer af zodat alles op één afrekening zichtbaar is. Voor maandprijzen of speciale wensen maken wij graag een persoonlijke offerte. Heb je hier interesse in? Neem dan zeker even contact met ons op.

Meer weten over een verhuisbus huren in Emmeloord?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het huren van een verhuisbus in Zwolle? Of heb je nog vragen over het huren van één van onze andere vervoersmiddelen? Dan kun je ons bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp. Heb je speciale wensen? Vraag het ons gerust en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder zodat je een geschikte bestelbus, personenbus of verhuisbus huurt in Zwolle.