Oldtimer huren?

Iets te vieren? Arriveer in stijl!

Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken waarin het prachtig zou zijn om volledig in stijl te arriveren. Laat deze droom niet bij een droom! Bij Bultman kunt u heel eenvoudig een prachtige oldtimer huren. Een oldtimer huren kan bijvoorbeeld voor uw bruiloft, een gala, een eindexamenfeest, jubileum of andere feestelijke gebeurtenis. Een oldtimer huren voor een dag was nergens zo makkelijk als bij Bultman. Nieuwsgierig naar ons aanbod van oldtimer verhuur zonder chauffeur? Kijk dan snel verder op deze pagina!

Rolls Royce Trouwauto

Lancia Fulvia 1.3 rally S (1969)

De zonovergoten Toscaanse heuvels. Bocht na bocht door het glooiend landschap vol zonnebloemen en wijngaarden. Krijgt het onvergetelijke Italiaanse gevoel met deze elegante Lancia Fulvia 1.3 rally S. Een temperamentvol raspaardje. Bellissima!

€350/ per dag

Trouwerij omgeving Apeldoorn: ex brandstof, incl. btw en 25 km., daarna € 2,- per km. uitsluitend op vertoon van trouwkaart . Promotieactiviteiten: brengen en halen binnen Apeldoorn gratis, buiten Apeldoorn op prijsafspraak.

Fiat 600 (1969)

Italiaanse azuri. Knus klassiekertje, waarvoor mensen op straat u zeker even nakijken. De ‘seicento’ is een befaamd stadsautootje, alom vertegenwoordigd in het straatbeeld van Milaan en Rome in de seventies. In het Nederland van nu is het zeker een markante verschijning. Maakt de seicento ook uw trouwdag onvergetelijk?

€250/ per dag

Trouwerij omgeving Apeldoorn: ex brandstof, incl. btw en 25 km., daarna € 1,50 per km. Uitsluitend  op vertoon van trouwkaart. Niet geschikt voor grotere trouwjurken. Promotieactiviteiten: brengen en halen binnen Apeldoorn gratis, buiten Apeldoorn op prijsafspraak.

Fiat X19 (1974)

Tem de Italiaanse furie. Met zijn onmiskenbaar sportieve, vurige design geeft deze compacte sportwagen elk event en feest nét dat beetje extra pit. Een temperamentvolle tweezitter waarmee u samen met uw geliefde naar het altaar toert. Of u steelt de show met deze vuurrode cabrio op uw event. La Bella Italia!

€250/ per dag

Trouwerij omgeving Apeldoorn: ex brandstof, incl. btw en 25 km., daarna € 1,50 per km. Uitsluitend  op vertoon van trouwkaart. Niet geschikt voor grotere trouwjurken. Promotieactiviteiten: brengen en halen binnen Apeldoorn gratis, buiten Apeldoorn op prijsafspraak.

Volkswagen Karmann Ghia typ 34 (1961)

Duitse romantiek naar pittig Italiaans design. Deze crème witte, ruime tweezits sportwagen zie je niet elke dag. Een elegante coupé – Volkswagen bouwde deze klassieker ooit nog met de hand – waarmee u elke bijzondere gelegenheid zonder twijfel onvergetelijk romantisch maakt.

€350/ per dag

Trouwerij alleen omgeving Apeldoorn: ex brandstof, incl. btw en 25 km., daarna € 2,50 per km. Uitsluitend zonder chauffeur en op vertoon van trouwkaart. Niet geschikt voor grotere trouwjurken. Promotieactiviteiten brengen en halen binnen Apeldoorn gratis, buiten Apeldoorn op prijsafspraak.

Trouwauto aanvragen

  Het ultieme entree

  Een oldtimer auto huren voor een feestelijke gelegenheid is natuurlijk een grandioze ervaring. Een ervaring die u voor altijd bij blijft en is dat niet precies waar het leven om draait? Onze passie voor oldtimers delen wij graag met anderen. Daarom bieden wij zowel oldtimer verhuur zonder chauffeur als oldtimer verhuur met chauffeur. Hoewel het zelf rijden van de prachtige klassiekers erg mooi is om te doen, kan het ook fijn zijn om niet verantwoordelijk te zijn voor het vervoer. Zo kunt u eventueel zelfs genieten van een borrel zonder u zorgen te maken over dat u nog moet rijden. Wij zorgen dat een chauffeur in kostuum u veilig naar de plek van bestemming brengt. Is dat niet de ultieme entree?

   

  Oldtimer huren bij Bultman

  Wilt u graag een oldtimer huren bij Bultman? U kunt de oldtimer huren voor een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. We vragen u van tevoren de uitnodiging van het evenement te overleggen. Zo kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken. Een oldtimer huren is alleen mogelijk in de regio Apeldoorn. We zullen er alles aan doen om goed met u mee te denken zodat uw speciale aankomst in een oldtimer helemaal tot in de puntjes verzorgd is. We bieden een gratis haal- en brengservice aan wanneer u binnen Apeldoorn woont. Bent u niet woonachtig in Apeldoorn? Dan zullen we samen met u tot een goede prijsafspraak komen.

   

  Vul het formulier in of neem contact op

  Heeft u op onze website de oldtimer of andere trouwauto gezien waarin u graag zou willen arriveren bij uw feestelijke gelegenheid? Via het formulier op onze website kunt u eenvoudig een aanvraag doen. U kunt hier de auto naar wens en de datum selecteren en vervolgens de aanvraag voor het oldtimer huren bij ons indienen. Komt u er niet helemaal uit, twijfelt u over de autokeuze of heeft u een andere vraag met betrekking tot onze service of het oldtimer huren? Neem dan contact op via 055-5214888 of mail ons op apeldoorn@bultman.nl