Bultman werkplaatsservice

Bij Bultman streven wij ten alle tijden naar meer; zo voorzien wij niet alleen in diensten voor auto verhuur, maar bent u ook voor auto onderhoud helemaal op het goede adres bij Autoverhuur Bultman in Apeldoorn. Onze werkplaats is modern, waarmee wij veel onderhoud auto’s kunnen uitvoeren.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde plek voor auto onderhoud? Bij ons bent u van harte welkom voor onderhoud aan personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens en koelmachines. Daarnaast zijn wij in de mogelijkheid APK keuringen 1 & 2 uit te voeren (voor personenauto’s en vrachtwagens), keuren wij graag de laadklep van uw wagen en kijken/keuren wij tachografen. Bent u benieuwd wat wij in auto onderhoud voor u kunnen betekenen? Lees snel verder, neem contact met ons op of kom een keertje langs voor auto onderhoud bij Autoverhuur Bultman te Apeldoorn!

Auto onderhoud, wat zijn mijn mogelijkheden?

Eigenlijk doet ‘auto onderhoud’ ten onder aan de diensten die wij kunnen verlenen met betrekking tot het onderhoud van uw voertuig. Zo voeren wij namelijk niet alleen personenauto onderhoud uit, maar ook onderhoud aan alle andere soorten voertuigen; van koelwagens tot aan vrachtwagens. Wij beschikken over een ruime werkplaats waar diverse voertuigen kunnen staan.

Auto onderhoud van uw bedrijfswagen en vrachtwagens

Het is van belang dat uw bedrijfswagens en vrachtwagnes vakkundig onderhouden worden. Ons team met specialisten heeft jarenlang ervaring in onderhoud en reparaties van bedrijf- en vrachtwagens. Voor diverse automerken beschikken wij over speciale apparatuur; dit maakt het onderhoud van uw wagens gemakkelijker én kwalitatief hoger!

Auto onderhoud van uw koelwagens

Bij Bultman bent u aan het juiste adres voor de verhuur van koelwagens. Om de goederen op de perfecte manier op de plaats van bestemming te krijgen, is het uiteraard van groot belang dat deze wagens goed onderhouden worden. Bultman is expert op het gebied van koelwagens; zodoende bent u voor onderhoud aan uw koelwagen bij Bultman van harte welkom én aan het goede adres.

APK auto, auto onderhoud!

Ter bevordering van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu, hanteert Europa de Algemene Periodieke Keuring én is deze wettelijk verplicht. Onze werkplaats bij Autoverhuur Bultman te Apeldoorn is een officieel erkend keuringsstation; bij ons kunt u dus terecht voor verplichte APK voor uw voertuigen. Het is mogelijk uw voertuig twee maanden voor de APK-vervaldatum te laten keuren en auto onderhoud uit te laten voeren (voor APK Apeldoorn bent u dus helemaal aan het juiste adres bij ons!)

Auto onderhoud; laadklep keuringen

Vooral bij grotere wagens (zoals verhuiswagens) worden de laadkleppen uitvoerig en intensief gebruikt. Waar veelvuldig gebruik van laadkleppen voorkomt, zijn de kansen op slijtage groter. Goed auto onderhoud aan laadkleppen is derhalve van uitermate belang. Wanneer dit niet gebeurt, kan veiligheid in gevaar komen. Daarnaast is het verplicht om laadkleppen jaarlijks te laten keuren; bij Bultman bent u hiervoor aan het juiste adres.