Bultman autoverhuur, partner van Hertz autoverhuur

Als partner van Hertz autoverhuur bieden wij een breed assortiment personenauto's die u bij ons kunt huren. U kunt bij Hertz een auto huren, vervolgens kunt u bij ons, “uw vertrouwde adres” een auto ophalen. En als extra service kunt u de auto bij elke Hertz vestiging weer inleveren. Als dat geen service is!

Direct auto huren

Huren personenauto

Een personenauto huren als tijdelijke vervanging van uw leaseauto's? Of bent u op zoek naar een personenauto om bijvoorbeeld mee op vakantie te gaan of gaat u een dag op stap met een groot gezelschap? Dan bent u aan het goede adres bij Bultman. We hebben verschillende auto’s te huur in ons wagenpark. U vindt ons op verschillende vestigingen, zodat er altijd een locatie dicht bij u in de buurt zit. U bent welkom in één van onze vestigingen, die te vinden zijn in Apeldoorn, Deventer, Emmeloord, Harderwijk, en Zwolle.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze hoofdvestiging in Apeldoorn. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 055-5214888 of u kunt een mail sturen naar apeldoorn@bultman.nl. Uw vragen zullen zo snel mogelijk beantwoord worden. Daarnaast kunt u ook altijd advies vragen als u specifieke wensen heeft. Dan zullen onze adviseurs u het beste vervoer adviseren, zodat u altijd met plezier de weg op kan.