Over autoverhuur Bultman

Autoverhuur Bultman is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf dat altijd gaat voor een tevreden klant. Met inmiddels de derde generatie van de familie Bultman aan het roer en een club ervaren medewerkers, hebben wij een scala aan ervaring en kennis in huis. Met ons brede aanbod aan bedrijfswagens, vrachtwagens en (via onze partner Hertz) personenauto’s, hebben wij voor elke mobiliteitsuitdaging een passende oplossing.

Ons aanbod

Ons wagenpark is zeer uiteenlopend, waardoor wij altijd de juiste oplossing hebben voor uw mobiliteitsvraag. Van bedrijfswagens en bestelbussen om pieken op te vangen of voor een verhuizing, tot koel- en vrieswagens voor catering of ander gekoeld transport. En wist u dat wij voor trouwerijen, jubilea en andere speciale gelegenheden ook diverse oldtimers beschikbaar hebben?

Altijd verantwoord op weg

Wij zijn er om u als klant het (denk)werk uit handen te nemen, zowel zakelijk als particulier. Naast het uitgeven van de juiste auto’s, adviseren en helpen wij u ook bij bijkomende zaken. Denk aan verhuisaccessoires bij een verhuisbus, wetten en regels voor het buitenland of de benodigde vignetten. Daarnaast zorgen wij altijd voor een complete, comfortabele auto. Zo gaat u of uw personeel verantwoord en prettig op weg.

Flexibele dienstverlener

Flexibiliteit is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Daarom kunt u bij ons eenvoudig reserveren en uw auto ophalen wanneer het u uitkomt. Ook buiten onze openingstijden. En komt u de auto weer retourneren, dan kan dit op elke gewenste locatie. Dat scheelt u zeeën van tijd, die u kunt gebruiken voor wat voor u belangrijk is.

Service

Naast het verhuren van een grote diversiteit aan auto’s, bieden wij ook aanvullende services. In onze truckwash kunt u eigen bedrijfswagens en vrachtwagens (laten) reinigen. Uw auto wordt vanbinnen én -buiten weer spik en span. Daarnaast kunnen wij in onze werkplaats allerlei nodige reparaties, onderhoudsklussen en diverse keuringen (zoals apk en laadklepkeuringen) voor u uitvoeren.

Autoverhuur Bultman is dus méér dan alleen uw verhuurder van auto’s. Met de beste service hebben wij voor elke mobiliteitsuitdaging de juiste oplossing!

Meer weten? Neem contact op