Oldtimers

Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken waarin het prachtig zou zijn om volledig in stijl te arriveren. Laat deze droom niet bij een droom! Bij Bultman kunt u heel eenvoudig een prachtige oldtimer huren. Een oldtimer huren kan bijvoorbeeld voor uw bruiloft, een gala, een eindexamenfeest, jubileum of andere feestelijke gebeurtenis. Een oldtimer huren voor een dag was nergens zo makkelijk als bij Bultman.

Bekijk direct onze oldtimers

Het ultieme entree

Een oldtimer auto huren voor een feestelijke gelegenheid is natuurlijk een grandioze ervaring. Een ervaring die u voor altijd bij blijft en is dat niet precies waar het leven om draait? Onze passie voor oldtimers delen wij graag met anderen. Daarom bieden wij zowel oldtimer verhuur zonder chauffeur als oldtimer verhuur met chauffeur. Hoewel het zelf rijden van de prachtige klassiekers erg mooi is om te doen, kan het ook fijn zijn om niet verantwoordelijk te zijn voor het vervoer. Zo kunt u eventueel zelfs genieten van een borrel zonder u zorgen te maken over dat u nog moet rijden. Wij zorgen dat een chauffeur in kostuum u veilig naar de plek van bestemming brengt. Is dat niet de ultieme entree?

Oldtimer huren bij Bultman

Wilt u graag een oldtimer huren bij Bultman? U kunt de oldtimer huren voor een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. We vragen u van tevoren de uitnodiging van het evenement te overleggen. Zo kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken. Een oldtimer huren is alleen mogelijk in de regio Apeldoorn. We zullen er alles aan doen om goed met u mee te denken zodat uw speciale aankomst in een oldtimer helemaal tot in de puntjes verzorgd is. We bieden een gratis haal- en brengservice aan wanneer u binnen Apeldoorn woont. Bent u niet woonachtig in Apeldoorn? Dan zullen we samen met u tot een goede prijsafspraak komen.