Busje huren wintersport

Dat de pistes in de winterse landschappen van Europa niet geheel onbenut blijven door Nederlanders is geen verrassing meer; Nederlanders zijn echte wintersporters! Om met de hele familie of vriendengroep gezellig te gaan skiën, huurt u bij ons eenvoudig een busje voor de wintersport. U bent zeker van een busje van goede kwaliteit, waarmee u veilig de weg op gaat. Geen zorgen, enkel gezelligheid.

Busje huren voor wintersport: de mogelijkheden

Een busje huren voor de wintersport is een uitstekend idee wanneer u met een grotere groep wilt reizen. Maar ook met kleinere groepen komt een busje met wintersport goed van pas. Ski's, schoenen en alle andere spullen moeten immers allemaal een plek hebben. In een personenauto wordt het mogelijk passen en meten. Een busje huren voor de wintersport, gecombineerd met een eigen personenauto kan natuurlijk ook. Heerlijk de ruimte in de auto, en alle spullen gemakkelijk in de bus! Afhankelijk van uw wensen kunt u het busje huren dat het beste past.

De mogelijkheden:

Bij ons is alles mogelijk. Ook het huren van een personenauto. Dat gaat via onze partner Hertz Autoverhuur. 

Busje huren voor wintersport, hoe werkt het?

Zorgeloos de sneeuw in met een praktische, comfortabele bus van Bultman? Dan is een busje huren voor de wintersport bij ons een uitstekend idee! Wanneer u een busje huurt, is deze van alle gemakken voorzien: rijklaar, voorzien van winterbanden en wanneer gewenst van sneeuwkettingen. In landen zoals Duitsland en Oostenrijk zijn deze zaken namelijk verplicht.

Een busje huren voor de wintersport kan telefonisch, maar nog gemakkelijker via onze website. Dat gaat als volgt:

  1. Selecteer het busje van uw keuze.
  2. Kies de gewenste ophaaldatum en tijd en de locatie waar u uw busje wenst op te halen.
  3. Kies de gewenste inleverdatum en -locatie waar u uw busje weer wenst in te leveren.
  4. Vul het verwachte aantal extra kilometers in (het aantal kilometers bovenop het aantal vrije kilometers dat bij de prijs zit inbegrepen. Dit is afhankelijk van de duur van de vakantie).
  5. Vul uw gegevens in.
  6. Vink de gewenste betaalmethode aan. U kunt direct online afrekenen, maar pinnen op locatie bij het afhalen is ook mogelijk.

Actie! 7,5% korting bij het huren van een wintersportbusje

Huur in de periode van 1 december 2023 tot en met 10 maart 2024 voor 5 dagen of langer. Dan krijgt u namelijk 7,5% korting op het huurbedrag van uw busje! Hoe? Gebruik bij de reservering de kortingscode WINTERSPRT23 en de korting wordt automatisch berekend! 

Zo gaat u onbezorgd én voordelig naar de sneeuw. Het enige om u mee bezig te houden, is een sfeervolle afspeellijst met gezellige Oosterijkse Schlagers!

Bekijk de actie

Busje huren voor wintersport bij Bultman

Bij Bultman kunt u een busje huren voor wintersport; wij zijn daarin graag uw partner. Uiteraard staan veiligheid en kwaliteit bij ons het hoogst in het vaandel, en u mag uitgaan van goede service! Klaar? Skiën maar!

Wilt u graag meer informatie over onze auto’s of over het huren ervan? U bent uiteraard altijd welkom om contact met ons op te nemen.

Meer weten? Neem contact op

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken