Rolstoelbus huren

Staat er een uitje op de planning en komt een rolstoelbus daarbij goed van pas? Bij Bultman kan iedereen prettig reizen, ook wanneer er een rolstoel bij komt kijken. Of u op zoek bent naar een personenauto of juist kiest voor een rolstoelbus huren, wij zijn graag uw partner op het gebied van autoverhuur!

Bij Bultman staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Wilt u een rolsteolbus huren? Bij ons mag u uitgaan van veilige meters en ultiem comfort op de weg, voor zowel de bestuurder, de persoon in rolstoel alsook de andere passagiers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een rolstoelbus huren bij Bultman? Bekijk dan snel onze website of neem contact met ons op!

Rolstoelbus huren: zo werkt het

Een rolstoelbus huren bij Bultman gaat met het grootste gemak; via onze website plaatst u gemakkelijk uw reservering. Uiteraard is het ook mogelijk om uw rolstoelbus telefonisch of de e-mail aan te vragen. Wanneer uw reservering bij ons gemaakt is, zullen wij ervoor zorgen dat uw rolstoelbus rijklaar is op de dag dat de huur van start gaat!

U kunt bij het huren van een rolstoelbus zelf kiezen op welke locatie u uw rijklare, volgetankte bus ophaalt en waar u hem weer retourneert. Het reserveren van een rolstoelbus via onze website gaat eenvoudig. Het werkt als volgt: 

  1. Selecteer de rolstoelbus.
  2. Vul de gewenste ophaaldatum, tijd en locatie in.
  3. Vul de gewenste inleverdatum en -locatie in.
  4. Laat ons weten hoeveel extra kilometers u verwacht te rijden, buiten de inbegrepen vrije kilometers. Deze zijn afhankelijk van de duur van de verhuur.
  5. Vul uw gegevens in en selecteer uw betaalwijze. U kunt direct online betalen, maar u kunt ook pinnen op onze locatie.

Et voilà: u kunt op het gewenste moment direct wegrijden in een veilige, moderne bus. Van alle gemakken voorzien, zodat iedereen mee kan!

Rolstoelbus huren: waar kan dat?

Bultman autoverhuur is op verschillende locaties gevestigd; zo is uw rolstoelbus altijd dichtbij! Ons hoofdkantoor bevindt zich in Apeldoorn. Verder kunt u bij ons terecht in Deventer, Zwolle, Harderwijk en Emmeloord. Wilt u graag een rolstoelbus huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden per vestiging? Neem dan contact op met de desbetreffende locatie!

Rolstoelbus huren bij Bultman

Wilt u graag een rolstoel bus huren waarbij u uit kunt gaan van de beste kwaliteit, betrouwbare service en veilige meters op de weg? Dan bent u bij Bultman aan het juiste adres.

Wilt u graag meer informatie over het huren van een rolstoelbus en éé nvan onze andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u uiteraard met alle liefde zo goed mogelijk verder! 

Meer weten? Neem contact op

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken