Personenbus huren bij Bultman

Een evenement, een groepsuitje of een wintersport met zijn allen? Onze personenbussen brengen iedereen veilig en comfortabel van A naar B. Wij bieden ruime keuze aan personenbussen om te huren. 7- of 9-persoons. Een reguliere personenbus huren, of gaat u toch voor een VIP bus met extra luxe? Alles is mogelijk. Wij bieden bovendien een rolstoelbus, zodat echt iedereen veilig mee kan. 

Een personenbus huren met een dubbele cabine? Dat kan ook. Hierdoor kunt u veel bagage meenemen, dus ideaal voor wintersport of een zomervakantie waarbij bijvoorbeeld surfplanken of sup-boards moeten worden meegenomen. Voor elke (sportieve vakantie) hebben wij een passende personenbus om te huren. Kies de bus van uw wens of laat u adviseren door één van onze specialisten. 

Busje huren 7 personen

Een busje huren voor 7 personen? Altijd mogelijk bij ons! Onze 7-persoons bussen zijn uitgerust met een dubbele cabine, wat zorgt voor zeeën aan ruimte. Onze bussen hebben vijf deuren, waardoor iedereen gemakkelijk plaats kan nemen en ook het in- en uitladen van bagage gemakkelijk wordt gemaakt. Geen geklim en geklauter, gewoon makkelijk plaatsnemen. Een personenbus huren kan voor een dag, maar ook voor langere periode, zoals een weekend, week of zelfs een maand.   

Busje huren 9 personen

Een busje huren voor 9 personen is ook geen probleem en geeft u zelfs nóg meer keuze! Bij onze 9-persoons busjes heeft u namelijk keuze tussen een reguliere, handgeschakelde personenbus om te huren en een automaat. Een handgeschakeld busje huren is ideaal wanneer u een handgecshakelde auto gewend bent of wanneer u bijvoorbeeld door de bergen moet rijden. Een automaat is ideaal voor langere afstanden waarbij kans is op files. Voor nóg meer comfort en luxe vindt u bij ons ook nog een VIP personenbus om te huren. Ook deze is een automaat en is luxer uitgerust. Dit busje biedt de mogelijkheid voor passagiers om tegenover elkaar te zitten, onderweg te overleggen en te werken of spelletjes te spelen. 

Onze personenbussen worden op de dag van ophalen rijklaar voor u klaargezet en waar nodig uitgerust met de nodige attributen, zoals winterbanden en sneeuwkettingen voor de wintersport. Een personenbus huren regelt u eenvoudig telefonisch, per mail of via onze website bij ons. Reserveren via de website gaat eenvoudig: u selecteert de personenbus die u wilt huren, vult uw gegevens in en bepaalt zelf waar en wanneer u het busje ophaalt en inlevert. U bepaalt bij het huren van een personenbus bovendien of u direct afrekent, of pint op locatie. Dat is het gemak van huren bij Bultman!

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken

Contact opnemen?

Bel ons direct of stuur ons een e-mail.