Een bestelbus huren bij Bultman

Bestelbus huren? Bij Bultman hebben we altijd de juiste bus voor je klaarstaan. Alle bussen in ons brede aanbod zijn te besturen met een B-rijbewijs. Een bestelbus huren kan voor een dag, maar ook een week of zelfs een maand. Heeft u bijvoorbeeld een verhuizing waar u een ruime bus voor kunt gebruiken? Of moet u tijdelijk de beperkte transportcapaciteit van uw bedrijf opvangen? Alles is mogelijk bij ons. Wij zijn flexibel en gaan altijd voor de beste service. Zo kunt u uw gehuurde bestelbus ophalen en retourneren waar en wanneer u dat wilt. 

Bij het huren van een bestelbus zorgen wij dat uw busje op tijd rijklaar voor u klaarstaat. Alles in orde en een volle brandstoftank. Zo gaat u zonder veel tijd kwijt te zijn, veilig en wel de weg op. 

Bestelbus huren: de mogelijkheden

Welke bestelbus kunt u het beste gebruiken? Dat is natuurlijk afhankelijk van het doel. Onze bedrijfswagens verschillen in inhoud, soort laadbak en u kunt zelfs kiezen of u elektrisch of op benzine wilt rijden. Een bestelbus huren met 5 kubieke meter tot eentje met 20 kubieke meter en alles ertussenin. Daarnaast kunt u bij ons ook een bakwagen huren op een Kipper met een laadbak. De keuze is reuze dus! Heeft u advies nodig over de best geschikte bus voor u? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bestelbus huren: zo werkt het

Een bestelbus huren kunt u bij ons telefonisch of per mail doen, maar ook gemakkelijk via onze website regelen. U selecteert de bestelbus van uw wens en vult de gewenste ophaal- en inleverlocatie met de gewenste tijd en datum in. Daarna vult u uw gegevens in en geeft u aan hoe u wilt betalen: direct online of door te pinnen op locatie. U bent nog maar één druk op de knop verwijderd van uw reservering. Dat is makkelijk!

Ons assortiment voor een bestelbus huren

Bij Bultman adviseren we u graag over het huren van een bestelbus. Of het nu zakelijk of particulier is. En daarnaast zorgen wij voor een optimale rijervaring en de beste service. Dat vinden wij belangrijk. Dus vragen of reserveren? Neem contact met ons op!

Een bestelbus huren voor een verhuizing? Ook dat kan bij Bultman.

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken

Contact opnemen?

Bel ons direct of stuur ons een e-mail.