Koelwagen huren bij Bultman

Een koelwagen huren of een vrieswagen, kan voor allerlei gelegenheden van pas komen. Of het nu zakelijk of particulier is, Bultman is voor iedereen. Catering bij een event? Bloemen vervoeren en ze daarbij vers houden? Farmaceutische producten veilig vervoeren? Het kan met de koelwagens van Bultman. 

Koelwagen huren, wat zijn mijn opties?

Bij Bultman hebben we aan keuzes voor het huren van een koelwagen geen gebrek. De koelwagens van Bultman zijn in verschillende maten verkrijgbaar; 5 m³, 8 m³ en 18 m³. Deze koelwagens mag u alle drie besturen met een rijbewijs B. De kleinste is er in slechts één uitvoering, maar vanaf 8 m3 is het mogelijk een koelwagen te huren met laadklep. Dat maakt het grotere werk een stuk makkelijker. 

Advies nodig over de juiste koelwagen of vrieswagen? Neem contact op!

Koelwagen huren, of een vrieswagen?

Naast het verhuren van koelwagens, kunt u bij ons ook terecht voor vrieswagens! De naam zegt het wellicht al; vrieswagens zijn perfect om in te zetten wanneer u bevroren producten wenst te vervoeren. Dit kan bijvoorbeeld als geen ander van pas komen bij het verzorgen van een catering of evenement. In de vrieswagens van Bultman mag u rijden met een rijbewijs C. Onze koel- en vrieswagen beschikt over een laadvermogen tot wel 9830 kg en met een ruimte van 45 m3. 

Koelwagen huren, zo werkt het

Een koelwagen huren kan bij ons op de manier die u het meest prettig vindt. Telefonisch, per mail of via onze website. Via onze website kunt u gemakkelijk reserveren voor het huren van welke wagen dan ook. U kunt bepalen wanneer, hoe laat en waar u uw wagen wilt ophalen en ook waar u deze weer wilt retourneren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om accessoires bij te huren, zoals een transportplankje of een steekwagen. Dit kan bijvoorbeeld bij catering uitstekend van pas komen bij het verplaatsen van kratten drinken of andere groetere verpakkingen. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken

Contact opnemen?

Bel ons direct of stuur ons een e-mail.