Zakelijk auto huren

Zakelijk een auto huren is bij Autoverhuur Bultman zeer gemakkelijk. Of het nu gaat om extra auto's bij een piek aan bezoeken aan klanten of extra capaciteit bij uw transport- of bezorgbedrijf. Bij Autoverhuur Bultman hebben we als doel het mobiel houden van mensen en bedrijven door middel van flexibele en betrouwbare dienstverlening.

Zakelijk auto huren: personenauto's en bedrijfswagens

Dankzij onze samenwerking met Hertz Autoverhuur zijn de mogelijkheden voor zakelijk een auto huren bij personenauto's eindeloos. Voor zakelijke reizen zoals klantbezoeken hebben wij een een scala aan comfortabele, moderne auto's beschikbaar. Van een Audi A6 tot een BMW 5-serie en nog veel meer. Zakelijk een auto huren van een groter formaat? Dat kan ook! Voor bijvoorbeeld pakketdiensten of bij een verhuizing hebben wij een uitgebreid aanbod bedrijfswagens

Zakelijk een auto huren bij Autoverhuur Bultman betekent:

  • uw auto tijdig rijklaar;
  • uitgebreid aanbod voor elk doel;
  • flexibel afhalen en retourneren;
  • afleverservice mogelijk.

Zakelijk auto huren: vrachtwagens

Even te weinig bak- of vrachtwagens beschikbaar door een piek of door werkzaamheden aan uw eigen auto's? U kunt bij ons zakelijk een auto huren, waaronder ook vrachtwagens, bakwagens en zelfs trekkers. Wij zorgen dat onze vrachtwagens altijd 100% veilig en in orde zijn. Ze zijn comfortabel voor uw chauffeurs. Onze auto's zijn van alle gemakken voorzien: nieuwe technologieën, airconditioning, navigatiesysteem en cruise control. Voor internationale transporten hebben wij ook vrachtwagens voorzien van een slaapcabine. 

Efficiënt zakelijk auto huren

Bij zakelijk een auto huren is efficiëntie belangrijk. U heeft immers meer te doen. Daarom bieden wij bij zakelijk een auto huren flexibele service. Uw auto staat tijdig voor u klaar, maar deze kunnen wij ook op locatie bij u afleveren. Zo bespaart u zeeën van tijd voor dát wat u belangrijk vindt. Retourneren kan bovendien op al onze locaties door het land. In overleg kan afhalen en retourneren zelfs buiten kantooruren. 

Bent u dus op zoek naar een flexibele en betrouwbare autoverhuurder, dan zit u bij ons goed. Niet voor niets hebben wij met meerdere klanten al een decennialange samenwerking. Meer weten of reserveren? Neem contact op! 

Meer weten? Neem contact op