1. Home
  2. Trekkers

Trekkers

De trekker vrachtwagens zijn geschikt voor distributie en doordat onze trekker vrachtwagens beschikken over een slaapcabine, zijn deze voor zowel nationaal als internationaal transport goed te gebruiken.

  • 1-2
  • 44.000
  • Diesel

Trekker

Prijs vanaf
€ 225,-
Bekijk

Trekker (vrachtwagen) huren bij Bultman

Om ons wagenpark compleet te maken en een ieder in zijn of haar auto wens te kunnen voorzien, beschikken wij ook over trekkend materieel. Onze trekker vrachtwagens hebben ruime vermogens 400/420pk. De trekker vrachtwagens zijn geschikt voor distributie en doordat onze trekker vrachtwagens beschikken over een slaapcabine, zijn deze voor zowel nationaal als internationaal transport goed te gebruiken.

De trekker vrachtwagens van Bultman zijn uitgerust met clang stekkers, laadklep rema aansluitingen en werklicht. Daarnaast is het via Bultman ook mogelijk om diverse getrokken materiaal in te huren; wij kunnen dit bemiddelen via verhuur partners.

Een trekker vrachtwagen huren bij Bultman gaat automatisch gepaard met het ervaren van grenzeloos gemak en uiteraard uitstekende kwaliteit. Bekijk via onze website snel welke trekker vrachtwagen uw oplossing zal zijn!

Wat is een trekker vrachtwagen?

Een trekker vrachtwagen is een voertuig dat is uitgerust met een koppelschotel. Hierdoor kan het een oplegger trekken. Een vrachtwagen trekker behoort tot de vrachtwagen familie. Een voertuig dat uit een trekker en oplegger bestaat noemen we ook wel vrachtwagencombinatie. Voor lange afstanden kiest men er vaak voor om trekker vrachtwagens in te zetten. Deze zijn in staat opleggers die over veel laadcapaciteit beschikken te trekken. Dankzij de assen kunnen trekker vrachtwagens de lading van de opleggers dragen.

  • Trekker vrachtwagen huren
  • Wat zijn de prijzen van een trekker vrachtwagen huren?
  • Trekker vrachtwagen huren bij Bultman

Contact opnemen?

Bel ons direct of stuur ons een e-mail.