Trekkers

Extra capaciteit nodig voor uw transport? Vrachtwagen trekkers van Bultman zijn geschikt voor distributie en doordat vrachtwagen trekkers beschikken over een slaapcabine, zijn deze voor zowel nationaal als internationaal transport goed te gebruiken.

Vrachtwagen trekker huren bij Bultman

Om ons wagenpark compleet te maken en een ieder in zijn autowens te kunnen voorzien, beschikken wij ook over trekkend materieel. Onze vrachtwagen trekkers hebben ruime vermogens van 400/420pk. De vrachtwagen trekkers zijn geschikt voor distributie en doordat ze beschikken over een slaapcabine, zijn deze voor zowel nationaal als internationaal transport goed te gebruiken.

Compleet uitgeruste vrachtwagen trekker huren

De vrachtwagen trekkers van Bultman zijn uitgerust met clang stekkers, laadklep, rema aansluitingen en werklicht. Daarnaast is het via Bultman ook mogelijk om divers getrokken materiaal in te huren; wij kunnen dit bemiddelen via verhuurpartners. zo heeft u alles gemakkelijk geregeld, via één aanspreekpunt. 

Bij het huren van een vrachtwagen trekker bij Bultman ervaart u grenzeloos gemak en uiteraard uitstekende kwaliteit. Niet voor niets zijn wij al een eeuw lang gespecialiseerd in vervoer. Bekijk onze trekkers en ontdek welke het beste bij uw wensen aansluit. 

Wat is een vrachtwagen trekker?

Een vrachtwagen trekker is een voertuig dat is uitgerust met een koppelschotel. Hierdoor kan het een oplegger trekken. Een vrachtwagen trekker behoort tot de vrachtwagen familie. Een voertuig dat uit een trekker en oplegger bestaat noemen we ook wel vrachtwagencombinatie. Voor lange afstanden kiest men er vaak voor om vrachtwagen trekkers in te zetten. Deze zijn in staat opleggers die over veel laadcapaciteit beschikken te trekken. Dankzij de assen kunnen vrachtwagen trekkers de lading van de opleggers dragen.

Vrachtwagen trekker huren?

Wilt u een vrachtwagen trekker huren om pieken op te vangen of als tijdelijke vervanging? Dat is altijd mogelijk bij Bultman! Het werkt eenvoudig. Reserveer telefonisch, per mail of via onze website. U kunt uw vrachtwagen trekker ophalen waar en wanneer u dat wilt. Hetzelfde geldt voor retourneren. Het huren via onze website werkt als volgt:

  1. Selecteer de trekker die u wilt huren.
  2. Kies de gewenste ophaaldatum en tijd en de locatie waar u uw trekker wenst op te halen.
  3. Kies de gewenste inleverdatum en -locatie waar u uw trekker weer wenst in te leveren.
  4. Vul het verwachte aantal extra kilometers in (het aantal kilometers bovenop het aantal vrije kilometers dat bij de prijs zit inbegrepen).
  5. Vul uw gegevens in.
  6. Vink de gewenste betaalmethode aan. U kunt direct online afrekenen, maar pinnen op locatie of op factuur is natuurlijk ook mogelijk.

Met onze flexibele service zit u of zitten uw collega's binnen no-time veilig en comfortabel op de weg. Waar u ook naartoe moet, in binnen- of buitenland, het is mogelijk met Bultman!

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken

Contact opnemen?

Bel ons direct of stuur ons een e-mail.