7 persoons busje huren

Weekendje weg met een groot gezin, een uitje met personeel of vriendengroep of een kinderfeestje? Voor wat voor uitje dan ook kunt u bij Bultman een comfortabel busje huren met plek voor iedereen! Een 7-persoons busje huren is een ideale oplossing voor een volle bak.

Wilt u graag een 7-persoons busje huren? Dan zit u bij Bultman helemaal goed! De opties voor een 7-persoons auto huren zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en daarbij betaalt u bij ons nooit te veel! Zo kunt u met een gerust hart veilige kilometers op de weg maken. Wilt u graag huren, of meer informatie over een 7 persoons busje huren bij Bultman? Neem gerust contact met ons op!

7-persoons busje huren bij Bultman: veilig de weg op

Als u Bultman kiest als uw partner voor een 7-persoons auto huren, maakt u een goede beslissing! In ons assortiment vindt u verschillende busjes die u kunt huren. Wanneer u kiest voor 7-persoons auto huren bij Bultman is dit mogelijk vanaf één dagdeel tot wel 30 dagen. Dus ook de familievakantie kan gewoon doorgaan! U kunt een 7-persons busje huren bij één van onze locaties in Apeldoorn, Deventer, Emmeloord, Harderwijk of Zwolle.

Verder kunt u bij ons ook grotere busjes huren:

7-persoons busje huren: zo werkt dat

Bij Bultman is 7-persoons auto huren goedkoop; geen gekke keus dus! U kunt op verschillende manieren uw reservering bij ons maken. Zo kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw reservering via de website te plaatsen, maar er is uiteraard ook de mogelijkheid om uw reservering telefonisch te bespreken. Wanneer u uw 7-persoons busje komt ophalen, zorgen wij er uiteraard voor dat deze volledig gecheckt is en u voor veilige én plezierige kilometers de weg op kan. Wanneer uw reservering al in ons systeem staat, kunt u binnen een paar minuten al achter het stuur zitten; dat is pas service!

7-persoons auto online reserveren

Online uw 7-persoons auto huren? Dat kan eenvoudig via onze website. Dat werkt zo:

  1. Selecteer de auto naar uw wens tussen ons aanbod.
  2. Vul de gewenste ophaaldatum, tijd en locatie in.
  3. Vul de gewenste inleverdatum en -locatie in.
  4. Laat ons weten hoeveel extra kilometers u verwacht te rijden, buiten de inbegrepen vrije kilometers. Deze zijn afhankelijk van de duur van de verhuur.
  5. Vul uw gegevens in en selecteer uw betaalwijze. U kunt direct online betalen, maar u kunt ook pinnen op onze locatie.

7-persoons auto huren bij Bultman

Bultman is een goede keus voor het huren van een 7-personen auto. Veiligheid en kwaliteit zijn uiteraard het meest belangrijk; wij willen ervoor zorgen dat u een plezierige én veilige ervaring heeft met ons!

Wilt u vragen of advies over een 7-persoons auto huren bij Bultman? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten staan uiteraard graag voor u klaar en helpen u zo goed mogelijk verder. 

Meer weten? Neem contact op

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken