Tijdelijke opslag nodig?

Staat er een verhuizing op de planning en wilt u daarvoor een bestelwagen, auto of wellicht zelfs koelwagen huren? Wellicht komt de mogelijkheid voor een opslagruimte huren dan ook helemaal perfect uit! Het is natuurlijk goed voor te stellen dat u in tijden van verhuizing of verbouwing, heel goed een extra beetje opslagruimte kan gebruiken voor het bergen van bijvoorbeeld fragiele materialen. Bij Bultman staan we voor grenzeloos gemak en daarom bent u bij ons altijd aan het goede adres voor een opslagruimte huren, of het nu voor één week, één maand of een langere tijdv is! Bekijk snel de mogelijkheden voor een opslagruimte huren via Bultman!

Waar kan ik een opslagruimte huren?

Een opslagruimte huren is mogelijk op verschillende locaties; zo kunt u in Zwolle, Apeldoorn en Harderwijk terecht voor het huren van een storage box. De storageboxes zijn containers waarin u veilig en droog de gewenste inboedel, kantoorartikelen of andere producten kunt opslaan. Een opslagbox huren in Zwolle, Apeldoorn en Harderwijk is zowel particulier als zakelijk mogelijk; wel zo makkelijk als u tot uw oren in de verhuisdozen zit of wanneer u het oude pand eerder moet verlaten dan dat u in het nieuwe kunt.

Tarieven voor opslagruimte huren

De tarieven voor het huren van een opslagruimte zijn afhankelijk van de lengte van de periode waarin u graag gebruik zou willen maken van onze opslagboxen. De Zwolse, Apeldoornse en Harderwijker boxen in ons aanbod zijn allemaal 15m3, met een lengte van 3m, een breedte van 2.4 meter en een hoogte van 2.1 meter.

Voor een opslagruimte huren voor één week, betaalt u bij Bultman €25,-. Wanneer u de opslagruimte graag voor één maand wil huren, betaalt u €90,-; stapelkorting dus! Wanneer u een garagebox voor langer dan 3 maanden wil huren, komen de maandelijkse kosten op €72,50 per maand uit! (prijzen zijn inclusief btw) En wist u dat… wanneer u een opslagruimte voor langer dan 3 maanden in combinatie met een bus bij ons huurt, u de eerste maand van het huren van de opslag geheel cadeau krijgt? Dát is gunstig verhuizen! 

 

Meest gestelde vragen:

 • Wat zijn jullie openingstijden voor het huren van een opslagruimte? 
  De opslagruimtes zijn elke dag binnen de openingstijden van het desbetreffende filiaal bereikbaar. De openingstijden zijn namelijk filiaal-afhankelijk.
   
 • Hoe worden jullie opslagruimtes beveiligd?
  De containerboxen voor het huren van eens opslagbox staan inpandig op ons bedrijfsterrein. De containers zijn uiteraard voorzien van camera en alarm.
   
 • Betaal ik een waarborg voor een opslagruimte huren?
  Voor het huren van opslagruimte via Bultman, betaalt u een borg van €350,-. Deze borg is uitsluitend via pin te betalen. De borg zal na de verhuurperiode worden verrekend met de huursom.

Opslagruimte huren? Bij Bultman zit je goed

Wilt u graag een opslagruimte huren? Bij Bultman streven we naar grenzeloos gemak voor een betaalbare prijs. Daarnaast komen wij uiteraard onze afspraken na! Wilt u graag gebruik maken van ons aanbod of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers, die u graag helpen!