Trouwauto huren?

Iets te vieren? Arriveer in stijl!

Op de mooiste dag uit jullie leven willen jullie natuurlijk volledig in stijl arriveren op de locatie van de trouwerij. Bij Bultman snappen we als geen ander hoe belangrijk dit entrée is. Door de jaren heen hebben wij een prachtige verzameling van oldtimers en klassieke auto’s weten op te bouwen en daar plukt u nu de vruchten van. U kunt één van deze prachtige auto’s als trouwauto huren. Onze passie voor deze prachtige auto’s delen we namelijk graag. Wanneer u met een oldtimer op locatie arriveert zal iedereen versteld staan. Ook staat het entrée straks prachtig vastgelegd op alle foto’s en eventueel op film. Bent u op zoek naar een prachtige oldtimer trouwauto om te huren? Dan bent u bij ons helemaal op de juiste plek. De mooiste klassieke trouwauto huren? Dat doe je bij Bultman!

Rolls Royce Trouwauto

Rolls Royce Silver Spur (1982)

Een limousine zoals een limousine bedoeld is. Vrijwel geruisloos zoeft u als ware Britse upper class voort. Laat u bedwelmen door het weldadige, zeer ruime interieur met comfortabele leren fauteuils en warme houten en chromen nuances. Een toast met champagne, zo ontspannen als thuis voor het haardvuur.

€400/ per dag

Trouwerij alleen met chauffeur te huur:  ex brandstof, incl. btw en 20 miles, daarna € 3,00 per mile. uitsluitend op vertoon van trouwkaart.Chauffeur: € 120,- voor eerste 4 uur, daarna € 35,- per uur. Promotieactiviteiten: brengen en halen binnen Apeldoorn gratis, buiten Apeldoorn op prijsafspraak.

Rolls Royce Cloud (1959)

Toonbeeld van koninklijke allure, goudbruine Britse elegantie. Gracieus in de overtreffende trap, ontwikkeld voor de ware stiff upper lip. Royal standing met de stijl van een lord en lady. Deze klassieke schoonheid geeft uw huwelijk, jubileum of feest gedenkwaardige klasse.

€450/ per dag

Trouwerij alleen met chauffeur te huur: ex brandstof, incl. btw en 20 miles., daarna € 3,00 per mile. uitsluitend op vertoon van trouwkaart. Chauffeur: € 120,- voor eerste 4 uur, daarna € 35,- per uur. Promotieactiviteiten: brengen en halen binnen Apeldoorn gratis, buiten Apeldoorn op prijsafspraak.

Mercedes 200d (1970)

Statige Duitse dame, toonbeeld van comfort en degelijkheid . Geef uw huwelijksdag of jubileum nog meer cachet met deze klassieke Mercedes Benz. De ruime vierdeurs biedt ruimte voor meerdere personen.

Prijs:

€ 300,- per dag incl. 25 Kilometer, daarna € 2,- per kilometer excl.brandstof incl. Btw.

Mercedes 200

Chevrolet Caprice (1977)

Vette Amerikaanse slee, die u terugvoert naar de tijd van pettycoats en polkadots, vetkuiven en suikerspinnen. Amerikaans topmodel, bekend uit vele films en series en zeer populair als politieauto. Steel de show met deze zeer comfortabele zescilinder cabrio.

€300/ per dag

Trouwerij alleen met chauffeur te huur: ex brandstof, incl. btw en 25 km., daarna € 2,50 per km. uitsluitend op vertoon van trouwkaart. Promotieactiviteiten: brengen en halen binnen Apeldoorn gratis, buiten Apeldoorn op prijsafspraak. Chauffeur: € 120,- voor eerste 4 uur, daarna € 35,- per uur.

Trouwauto aanvragen

  Bruiloft met klassieke touch

  s’ Ochtends vroeg stappen jullie samen in de prachtige klassieke auto en rijden jullie naar de trouwlocatie toe waar jullie de eeuwige liefde aan elkaar zullen geven. Aan het eind van de dag stappen jullie weer samen in de oldtimer trouwauto, op pad naar de feestlocatie om dit bijzondere moment te vieren met vrienden en familie. Of u nu een trouwauto wilt huren zonder chauffeur of een trouwauto wilt huren met chauffeur, bij Bultman zijn er veel mogelijkheden wanneer het aankomt op een trouwauto huren. We kunnen ons voorstellen dat het leuk is om zelf weg te rijden in een klassieke trouwauto zonder chauffeur. Daarom is een chauffeur niet verplicht voor al onze auto’s. Er zijn een aantal trouwauto’s beschikbaar waarbij het huren met chauffeur wel verplicht is. Een trouwauto huren met chauffeur kan ook best heel fijn zijn; jullie kunnen samen achterin genieten van de spanning die de dag jullie brengt en hoeven jullie niet druk te maken om het verkeer. Ook kunnen jullie beiden genieten van een glaasje op jullie prachtige dag.

   

  Trouwauto huren bij Bultman

  Een trouwauto huren bij Bultman is erg eenvoudig. Een trouwauto huren is echter wel alleen mogelijk in de regio Apeldoorn, wanneer jullie een uitnodiging van het betreffende evenement overleggen kunnen we samen kijken naar de beste optie voor jullie bruiloft. Het is één van de mooiste dagen van jullie leven, daarom willen wij er alles aan doen om het voor jullie zo speciaal mogelijk te maken. Jullie wensen voor een trouwauto huren staan daarom centraal. We bieden u naast de auto van jullie dromen, ook nog eens een kosteloze haal- en brengservice binnen Apeldoorn. Heeft u de auto buiten Apeldoorn nodig? Dan maken we samen een goede prijsafspraak voor de service.

   

  Neem vrijblijvend contact op

  Heeft u de trouwauto gezien die u wilt huren of bent u nieuwsgierig geworden naar de diverse mogelijkheden voor een trouwauto huren voor uw bruiloft? We denken graag met u mee! U kunt eenvoudig een trouwauto huren door een trouwauto aanvraag te doen via het formulier op de website. Hier kunt u eenvoudig een auto selecteren en de datum voor de verhuuraanvraag invullen. Komt u er niet uit, twijfelt u over welke trouwauto u wilt huren of wilt u informatie over oldtimers huren? Neem dan contact op via 055-5214888 of mail ons op apeldoorn@bultman.nl