Naast onze openingstijden streven wij erna om 24/7 bereikbaar te zijn of u van de juiste informatie te voorzien.

Door gebruik te maken van sleutelkluizen met uw eigen code behoort het na sluitingstijd ophalen van een huurauto ook tot de mogelijkheden.

Wanneer u onze kantoren bezoekt, vragen wij u rekening te houden met de huidige Covid maatregelen.

Kom zoveel mogelijk alleen,  en desinfecteer uw handen bij binnenkomst. #samendoen

Autoverhuur Bultman Emmeloord

Heeft u specifieke vragen?

Mail ons dan uw vraag via onderstaand formulier en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Verstuur bericht

Personenbus huren in Emmeloord?

Wil je er binnenkort op uit met een groep mensen? Maar beschik je zelf niet over het juiste vervoer om van A tot Z te komen? Dan is het een idee om een personenbus te huren. Als je vanaf Emmeloord op pad wilt dan is het een aanrader om te kiezen voor Bultman. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een personenbus huren in Emmeloord. Maar ook als je binnenkort gaat verhuizen of je met veel gereedschap moet werken dan kun je bij ons terecht. Wij bieden namelijk ook veel verhuiswagens en bestelbussen aan die je kunt huren.

Voordelen personenbus huren bij Bultman?

Het huren van een personenbus in Emmeloord bij Bultman heeft diverse voordelen. Zo kun je bij ons alleen een personenbus huren van de beste kwaliteit en die ook nog eens betrouwbaar zijn. Daarbij kun je kiezen uit een 6 of 9 persoonsbus. Ook zijn er speciale bussen waar rolstoelen in kunnen. Dit staat bij de bus aangegeven. Maar ook voor andere vervoersmiddelen kun je bij Bultman terecht. Als je bijvoorbeeld gaat verhuizen huur dan één van onze verhuiswagens. Moet je ergens klussen? Dan kan een bedrijfswagen de uitkomst bieden. Geef in onze handige tool aan wat je wilt en er verschijnt een aanbod waarin je ziet wat je wilt hebben.

Waar moet je opletten bij het reserveren?

Als je wilt reserveren dan is het belangrijk dat je kijkt hoeveel passagiers er maximaal in jouw gekozen vervoersmiddel passen en wat het brandstof verbruik is. Daarbij is het ook belangrijk dat je goed let dat je de ophaal- en terugbrengdatum goed invult. Denk tevens ook goed na over de locatie. Het huren van een personenbus, verhuiswagen of bedrijfswagen kan door heel Nederland.

Huurtijd en kosten

Het maakt bij Bultman niet uit voor hoelang je een personenbus of ander vervoersmiddel wilt huren. De keuze is aan jou. Wil je de bus voor één dag, één week of meerdere maanden? Geef het aan via de reserveeroptie op onze website en de mogelijkheden verschijnen in beeld. Daarnaast houden we van een transparante werkwijze waardoor je precies ziet met welke kosten je rekening moet houden als je kiest voor het huren van één van onze vervoersmiddelen. Houd daarbij ook rekening met borgkosten. Deze staan ook online vermeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.Let erop dat de borgkosten per dag gelden. Doordat wij veel waarde hechten aan transparantie doen we er ook alles aan om zo duidelijk mogelijk te zijn.De getoonde borgsom die je ziet op onze website is per dag en kun je uitsluitend per pinpas aan de balie betalen, met creditcard of door gebruik te maken van iDeal via de reservering op de website.

Een personenbus huren met korting

Wil je nog minder betalen voor het huren van een personenbus? Houd dan zeker onze aanbiedingenpagina in de gaten. Regelmatig hebben we nieuwe acties op onze website staan waardoor je een bedrijfsbus, verhuisbus of een personenbus extra voordelig kunt huren. Neem een kijkje op onze aanbiedingenpagina en ontdek wat de lopende acties zijn van dit moment. Wacht nooit te lang met het reserveren, want het zou toch zonde zijn als je de korting net misloopt.

Eigen risico

Als je kiest voor het huren van één van onze vervoersmiddelen dan is het belangrijk dat je hier zorgvuldig mee omgaat. Houd rekening met een eigen risico van € 1250,- per gebeurtenis. Deze is te verlagen naar €350,- voor respectievelijk € 15,- voor B rijbewijs auto’s en voor € 17,50 voor de grotere C rijbewijs auto’s. Natuurlijk zorgen wij er voor dat bij vertrek de brandstoftank vol is. Breng je de bus terug? Dan tanken we deze ook graag weer af zodat alles op één afrekening zichtbaar is. Voor maandprijzen of speciale wensen maken wij graag een persoonlijke offerte. Indien je hier interesse in hebt dan raden we je aan om zeker even contact met ons op te nemen.

Meer informatie over een personenbus huren in Emmeloord?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het huren van een personenbus in Emmeloord? Of wil je graag advies bij het uitzoeken van één van onze andere vervoersmiddelen? Dan kun je ons bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp. Heb je speciale wensen? Vraag het ons gerust en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder zodat je een geschikte bestelbus, personenbus of verhuisbus huurt in Emmeloord.