1. Home
  2. Elektrische bestelauto huren

Elektrische bestelauto huren

Bultman staat gelijk aan grenzeloos gemak én lage huurprijzen. Wanneer u bij ons op de website kijkt zal uw oog al snel vallen op het aanbod elektrische auto’s; u kunt hierbij namelijk kiezen tussen twee verschillende maten! Zo betaalt u niet te veel voor een te grote elektrische auto; gemakkelijk toch?

  • 1-2
  • 718
  • Elektrisch

2,5m³ EV

Prijs vanaf
€ 55,-
Laadruimte (m)
1.65Lx1.20Bx1,25H
Bekijk
  • 1-3
  • 750
  • Elektrisch

4m³ EV

Prijs vanaf
€ 80,-
Laadruimte (m)
2.10Lx1.40Bx1.25H
Bekijk
  • 1-3
  • 1.000
  • Elektrisch

11m³ EV

Prijs vanaf
€ 99,-
Laadruimte (m)
3.40Lx1.70Bx1.95H
Bekijk

Elektrisch auto huren

Het huren van een auto kan op vele momenten van pas komen, dat begrijpen wij bij Bultman maar al te goed! Een weekje met het gezin op vakantie, een verhuizing in het verschiet of wilt u graag die ene mooie bank ophalen maar past deze niet in uw eigen auto? Hoe fijn is het dat we u bij Bultman graag helpen, maar daarnaast ook ons steentje willen bijdragen aan het milieu! Daarom bieden wij u graag elektrische auto’s om te huren aan! Een elektrische auto heeft geen verbrandingsmotor, waardoor de elektrische auto geen CO2-gas uitstoot; beter voor het milieu dus! Dus wilt u graag een auto huren, maar wilt u dit duurzaam doen? Bij Bultman vindt u verschillende opties om een elektrische auto te huren; bekijk daarom snel ons aanbod op de website!

Soorten elektrische auto huren

Bultman staat gelijk aan grenzeloos gemak én lage huurprijzen. Wanneer u bij ons op de website kijkt zal uw oog al snel vallen op het aanbod elektrische auto’s; u kunt hierbij namelijk kiezen tussen twee verschillende maten! Zo betaalt u niet te veel voor een te grote elektrische auto; gemakkelijk toch?! Op onze website vindt u een Renault Kangoo EV, met een laadruimte van 1.65m(lengte) x 1.25m(breedte). Perfect voor een verhuizing van een studentenkamer, of wanneer u graag meer bagage meeneemt naar uw weekendje weg dan normaal! Naast de Renault Kangoo EV, vindt u een tweede soort elektrische auto. Deze elektrische auto is de MAN eTGE. Met een laadvermogen van maar liefst 1.100kg is dit een absolute topper! De lengte van het laadruim is 3.40m en de breedte 1.75m; hier kunt u veel spullen mee vervoeren. Weet u niet zeker welke elektrische auto precies geschikt zou zijn voor het vervoer van uw goederen? U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen!

Elektrisch huren bij Bultman

Bij Bultman huurt u gemakkelijk een elektrische auto. Wanneer u deze online reserveert, is de afhandeling erg simpel; u kunt uw gegevens via de website invoeren en wanneer u de sleutel komt ophalen rijdt u binnen een mum van tijd bij ons weg! Wij zorgen ervoor dat de brandstoftank vol aangeleverd wordt en dat de wachttijd miniem is, een snelle start dus. Voor de verschillende elektrische auto’s zijn er ook verschillende huurperiodes beschikbaar. U kunt de MAN eTGE bijvoorbeeld zelfs huren voor een week!