Elektrische bestelauto huren

Staat duurzaamheid bij u, net als bij ons, hoog in het vaandel? Elektrische auto's behoren tegenwoordig ook tot ons aanbod. Hetzelfde comfort en gemak, maar dan volledig elektrisch! 

Elektrisch auto huren

Elektrisch rijden is voor velen nog nieuw. Wilt u het eens uitproberen? Maak dan gebruik van onze nieuwe elektrische busjes. Neem bijvoobeeld onze elektrische bedrijfswagen. Het bekende Volkswagenbusje, maar dan compleet gemoderniseerd en duurzaam. Het kan ook zo zijn dat u al overtuigd bent en graag gebruik wilt maken van een elektrische bedrijfswagen. Voor iedereen hebben wij een passende oplossing. Of het nu zakelijk is of particulier, voor een verhuizing, vakantie of als vervangend materieel voor uw transport. 

Elektrisch busje huren

Een elektrisch busje heeft geen verbrandingsmotor, waardoor de deze geen CO2 uitstoot; beter voor het milieu dus! Dus wilt u graag een auto huren, maar wilt u dit duurzaam doen? Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat dit verwacht wordt door uw klant of omdat u zelf graag een steentje bij wilt dragen aan een beter milieu. Wat de reden ook is, bij ons kunt u gemakkelijk een elektrisch busje huren!

Voor het huren van een elektrisch busje hebben wij diverse mogelijkheden. Het bekende Volkswagenbusje is perfect voor een vakantietripje of een verhuizing. Deze kan wat het oude vertrouwde Volswagen busje ook kan, maar dan op een duurzamere manier. En hij heeft ook nog eens een supermodern uiterlijk. Meer laadruimte nodig? Onze MAN elektrische bus heeft een nog grotere capaciteit als het om laden gaat, namelijk tot wel 1.000 kilo. Benieuwd welk elektrisch busje het beste past bij uw wensen? Neem contact op en laat u adviseren!

Elektrisch busje huren: zo werkt het

Bij Bultman huurt u gemakkelijk een elektrisch busje. Wanneer u deze online reserveert, is de afhandeling erg simpel;

  1. Selecteer het dat u wilt huren.
  2. Kies de gewenste ophaaldatum en tijd en de locatie waar u uw busje wenst op te halen.
  3. Kies de gewenste inleverdatum en -locatie waar u uw busje weer wenst in te leveren.
  4. Vink eventueel extra accessoires aan die u goed kutn gebruiken, bijvoorbeeld wanneer het om een verhuizing gaat.
  5. Vul het verwachte aantal extra kilometers in (het aantal kilometers bovenop het aantal vrije kilometers dat bij de prijs zit inbegrepen).
  6. Vul uw gegevens in.
  7. Vink de gewenste betaalmethode aan. U kunt direct online afrekenen, maar pinnen op locatie of op factuur is natuurlijk ook mogelijk.

Een elektrisch busje huren voor een dag, meerdere dagen of zelfs een week is bij ons geen enkel probleem. Wilt u weten wat voor u de beste optie is of wilt u telefonisch of per mail reserveren? Neem dan contact met ons op. 

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken

Contact opnemen?

Bel ons direct of stuur ons een e-mail.