Praktische informatie voor personenbus huren

De grenzeloze service die bij Bultman hoog in het vaandel staat, gaat hand in hand met een tal aan mogelijkheden voor uw uitstap. Zo vindt u onze vestigingen op verschillende locaties, zoals Apeldoorn; Deventer; Emmeloord; Harderwijk en Zwolle. Wanneer u en uw gezelschap een personenbus huren, dan krijgt u altijd 200 vrije kilometers per dag, exclusief brandstof. Wanneer u meer kilometers rijdt, dan betaalt u na 200 kilometer een vergoeding per extra gereden kilometer. Wilt u een personenbus huren? Dan is het goed om te weten dat alle bussen technisch gecheckt en volledig in orde zijn; u kunt veilig en representatief de weg op. Tot slot zijn alle personenbussen geschikt om te besturen met een rijbewijs B.

Personenbus huren bij Bultman

Wanneer u een personenbusje huren wilt, kan dit vaak voor een tijdsbestek van één dag of een weekend. Bij Bultman durven wij een stapje (of ritje) verder te gaan; bij ons kunt u ook een personenbus huren voor een week of zelfs een maand. Zo kunt u de bus gebruiken voor een dag weg met uw gezelschap, maar wanneer een lange reis in het verschiet ligt is Bultman ook uw antwoord! Bij Bultman zorgen wij ervoor dat u direct de weg op kan; de brandstoftank is vol en u profiteert van korte wachttijden. Wanneer u online een personenbus huurt, hoeft u bij de vestiging al helemaal niet lang te wachten, u krijgt zo spoedig mogelijk uw sleutel en de reis kan beginnen! Wij verzorgen het graag voor u, des te meer kan u genieten van de tocht met de personenbus!

Contact opnemen

Wilt u graag een personenbus huren bij Bultman en heeft u daar vragen over of neemt u om een andere reden graag contact met ons op? Dan kunt u bellen naar ons telefoonnummer 055-5214888, of door een e-mail te sturen naar info@bultman.nl.

Aanbod personenbussen

Al 100 jaar Bultman

Autoverhuur Bultman is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf dat altijd gaat voor een tevreden klant. En daar zijn wij trots op!

Contact opnemen?

Bel ons direct of stuur ons een e-mail.