De truckwash door met Wesley

26.05.2021

Zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten wast Wesley de wagens in de Truckwash. “Gelukkig hebben we 2 grote wasinstallaties, dus ik hoef het zeker niet allemaal met de hand te doen.”

“Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Bultman, maar dit voelt al zoveel langer! Time flies when you’re having fun, zullen we maar zeggen.” Niet alleen de wagens van klanten worden door Wesley weer helemaal spik en span gemakt. “Onze eigen wagens worden ook na elke verhuur schoongemaakt. Van binnen én van buiten.”

Bij Bultman vinden we het belangrijk dat de wagen die we uitgeven, écht goed zijn, aan alle kanten. En daar heeft Wesley een groot aandeel in. “Onze wagens controleren we altijd grondig op schade en bijvoorbeeld oliepeil. Defecte lampen vervangen we en we checken of de nodige documenten aanwezig zijn. En natuurlijk tanken we ze af. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan.”

Bultman is een familiebedrijf en dat merk je. Er wordt samengewerkt, ook als dat betekent dat je eens een taak moet doen die niet per definitie in je takenpakket zit. Wesley: “Als collega’s helpen we elkaar. Als iemand wat drukker is en iemand anders wat minder, dan pak je ook eens een taakje van een ander op. Bij Bultman staat iedereen voor elkaar klaar en de mensen zijn er geen nummertje.”