Maak kennis met Rutger

15.02.2024

Rutger is inmiddels bijna 7 jaar in dienst bij Autoverhuur Bultman. Als filiaalmedewerker van ons filiaal in Deventer regelt hij de verhuur van auto’s, maar ondersteunt hij ook bij het transporteren en schoonmaken van onze auto’s. Zorgen dat alles op rolletjes loopt en netjes is, laat dat maar aan Rutger over!

“Het leuke aan mijn werk bij Bultman is de afwisseling. Van administratie tot het klantcontact en het goed zorgen voor de auto’s. Ik doe van alles wat. Het is hierin belangrijk dat je snel kunt schakelen, want wij willen de klant natuurlijk flexibiliteit bieden. Daarnaast is het belangrijk dat je commercieel inzicht hebt. Het blijft een leuke uitdaging om de omzetcijfers zo hoog mogelijk te krijgen. Natuurlijk met op nummer 1 tevreden klanten.”

De combinatie van het klantcontact met de commerciële uitdaging. Dat maakt het leuk!

De combinatie van het klantcontact met de commerciële uitdaging maakt het werk volgens Rutger zo interessant. “Het is leuk en belangrijk om commerciële kansen echt te zien en daar dan op de juiste manier op in te springen.” Als eindverantwoordelijke voor het filiaal in Deventer pakt hij elke uitdaging aan en geeft hij gas op momenten dat dat nodig is.

Meer weten over de mensen achter Autoverhuur Bultman? Blijf ons volgen, want er komen nog veel meer collega’s zichzelf voorstellen!