Meelopen met Ingmar

13.09.2021

Onze klanten die onbezorgd de weg op kunnen met onze bussen, dat is wat Ingmar belangrijk vindt in zijn werk. En hoe hij dat moet doen, weet hij inmiddels precies, want hij werkt al ruim 6 jaar bij ons. Begonnen in de Truckwash met een bijbaantje en nu op kantoor voor het verwerken van reserveringen, aannemen van de telefoon en het zo goed mogelijk op weg helpen van de klant.

“Ik heb nog elke dag plezier in mijn werk,” laat Ingmar weten. “Geen dag is hier hetzelfde en er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Altijd genoeg te beleven!” Ingmar heeft een grote diversiteit aan werkzaamheden, die hij samen met collega Ricardo uitvoert. “We beginnen met het verwerken van de teruggekomen wagens. We zorgen dat alles goed wordt afgesloten. Daarna begin ik aan de nieuw binnengekomen reserveringen. Tussendoor doe ik mail en telefoon, waar ook altijd weer werkzaamheden uit rollen. Op die manier is, zoals ik zei, geen dag hetzelfde!”

Omdat Ingmar al een hele tijd bij Bultman werkt, weet hij ook daadwerkelijk goed wat hij verhuurt. Hij heeft in allerlei bussen gereden. Welke is zijn favoriet? “Ik heb bij Bultman in een bestelbus leren rijden en dat rijdt toch wel het fijnst. Mijn voorkeur gaat uit naar de Mercedes Sprinter. Een lekker hoge zit, waardoor je uitstekend overzicht hebt over de weg. Ik ben eigenlijk ook niet veel anders meer gewend dan de luxe en het comfort van deze bus.”