Truckwash: maak kennis met Marco!

26.02.2024

Wist u al dat wij naast de verhuur van busjes, ook busjes en vrachtwagens wassen in onze speciale wasstraat? In onze truckwash vind je onder andere Marco, als service medewerker houdt hij zich bezig met, natuurlijk, het wassen van de wagens en het verwerken van de administratie en betalingen. Hij zorgt er kortom voor dat alles op rolletjes loopt. Hij wast zowel wagen van onze klanten als onze eigen auto's. Want die moeten er natuurlijk netjes uitzien vanbinnen en -buiten, wanneer u deze meeneemt!

Onderhoud en schoonmaken

"Ik werk nu zo'n 2 jaar in de truckwash van Bultman. Van vrachtwagens tot campers tot ook personenauto's. Alle auto's kunnen in onze truckwash een goede wasbeurt krijgen. En ook het controleren en aanvullen van vloeistoffen en het melden van schades hoort hierbij. Daarnaast zorg ik ervoor dat niet alleen alle auto's, maar ook de truckwash zelf goed voor de dag komt. Onderhoud, schoonmaken en het bijhouden van de voorraad zoals die van zeep en poetsdoeken zijn hier onderdeel van."

Van Polastar tot Rolls Royce

"Het leukste aan mijn functie? Dat is de veelzijdigheid en om het mensen naar de zin te maken. Het goede gevoel dat mensen hebben wanneer ze weer een schone auto in stappen, dat geeft mij een kick. Als autoliefhebber kijk ik elke dag mijn ogen uit. Het ene moment krijg je een nieuwe Polestar in de wasstraat en het andere moment sta je een oude Rolls Royce schoon te maken voor een trouwerij."

Communicatie en samenwerking

"Ik vind het belangrijk dat alles onderling juist verloopt, zodat de klant uiteindelijk tevreden weggaat. Mijn streven is dan ook altijd om de communicatie en samenwerking onderling zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast vind ik het altijd interessant om dingen bij te leren, ook als het niet per se vakgerelateerd is. Zo heb ik onlangs mijn bhv-cursus succesvol afgerond."

Het werk in onze truckwash gaat dus verder dan het wassen van de wagens. Het vereist net als alle andere functies goede communicatie en samenwerking, met het uiteindelijke doel om de klant tevreden te zien wegrijden in een auto die weeer spik en span is!