Verhuisbus huren

Staat er een verhuizing voor de deur? Bent u zelf overgestapt naar een andere woning, of bent u op zoek naar een manier om de spullen van uw ouders zo veilig en effectief mogelijk te vervoeren? Wij helpen u graag verder! Bij Bultman kunt u eenvoudig een verhuisbus huren. Een verhuisbus huren gaat bij Bultman samen met uitstekende service en een groot aanbod met verschillende bussen.

Wilt u graag een verhuisbus huren? Bij Bultman is dat allemaal geen punt! De inzet van onze bestelbussen of wanneer u kiest voor een verhuisbus huren brengen u gegarandeerd van A naar B, ook als A in het noorden en B in het zuiden van het land ligt. Bij ons bent u verzekerd van scherpe dagtarieven. U kunt telefonisch óf online alles regelen wanneer u een verhuisbus huren wilt. Vertel ons wanneer en hoe lang u de verhuisbus huren wilt en waar u het busje wenst op te halen, dan regelen wij de rest! Bij Bultman vindt u maar liefst zeven verschillende verhuis- en bestelbussen, allemaal andere soorten en maten.

Onze verhuisbussen

Een bestelbus, vrachtwagen of verhuisbus huren

Bij Bultman bent u niet alleen aan het juiste adres voor het huren van een verhuisbus; ook voor een andere soort auto of zelfs vrachtwagen kunt u bij ons aankloppen! Stel, u wilt een dagje weg met een groter gezelschap en wil graag spullen meenemen. Het is dan uiteraard praktisch om op weg te gaan met een auto die hiervoor voldoende ruimte biedt! Bij ons kunt u die ene geschikte verhuisbus huren, vrachtwagen of bestelwagen, zodat u onbezorgd kunt verhuizen of genieten van wat er die dag of weekend op de planning staat. Kortom, van busje tot truck: voor iedere verhuizing vindt u bij ons het juiste formaat. Diverse mogelijkheden met rolluik, zijdeur of laadklep. Wij denken graag met u mee over wat voor u de juiste te huren wagen is.

Verhuisbus huren bij Bultman, of toch liever een andere soort?

Welke soort bus ook wil huren bij Bultman; gemak staat hoog in het vaandel. U kunt bij ons een bus huren voor een tijdsbestek van één dag, één weekend of zelfs één hele week! Bent u op zoek naar een verhuisbus huren voor een langere periode dan één week? Ook geen probleem; bij ons huurt u een bus zelfs voor een maand, wanneer u dit wenst! Uiteraard verzorgen wij het huren van uw bus, zo zorgen wij er bijvoorbeeld van dat u representatief én direct de weg op kan; de brandstoftank is bijvoorbeeld vol wanneer u de bus komt ophalen. Als u online uw bus reserveert en de gevraagde gegevens met ons deelt, kunt u de bus bij ophalen in mum van tijd meenemen; staat niets meer in de weg om een dagje de snelweg op te gaan!

Contact opnemen

Bultman verzekert u van kwalitatief goede bussen, zowel van binnen als buiten. Wilt u een verhuisbus huren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Hiervoor kunt u bellen naar ons telefoonnummer 055-5214888, of door een e-mail te sturen naar info@bultman.nl.

Al 100 jaar Bultman

Autoverhuur Bultman is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf dat altijd gaat voor een tevreden klant. En daar zijn wij trots op!

Contact opnemen?

Bel ons direct of stuur ons een e-mail.