Verhuisbus huren

Een verhuisbus huren is een uitkomst wanneer u een verhuizing voor de boeg heeft of een grote schoonmaak houdt, waarbij allerlei spullen worden afgevoerd. Met een goede bus vervoert u alles veilig én snel van A naar B. Een verhuisbus huren gaat bij Bultman samen met uitstekende service en een groot aanbod met verschillende bussen.

Wilt u graag een verhuisbus huren? Dat doet u bij Bultman! Onze bestelbussen zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van (grotere) spullen zoals banken, tafels of lampen. Daarnaast bieden wij voor het verhuizen allerlei handige accessoires, zoals hondjes, sjorbanden, verhuisdozen, dekens en steekwagentjes. Deze kunt u selecteren bij het reserveren van uw bestelbus. Zo heeft u alles in één keer geregeld!

Bekijk onze verhuisbussen

Verhuisbus huren: welke heeft u nodig?

Als het gaat om een verhuisbus huren, bieden wij bij Bultman een scala aan mogelijkheden. U denkt waarschijnlijk al snel aan een regulier bestelbusje. Prima idee! Maar wij hebben meer. Wij hebben grotere en kleinere formaten, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die vervoerd moet worden. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om een verhuisbus te huren die volledig elektrisch is. De moderne Volkswagen ID Buzz eens proberen? Geen probleem! Naast verhuisbussen huren, kunt u bij ons ook een bakwagen, Kipper of zelfs een pick-up huren. Onze bestel- en bakwagens zijn bovendien wanneer gewenst uitgerust van features zoals een rolluik, zijdeur of laadklep. 

Advies over de beste wagen voor uw verhuizing? Neem gerust contact met ons op! 

Verhuisbus huren bij Bultman, zo werkt het

Een verhuisbus huren is bij Bultman zo geregeld. Wij maken het u graag gemakkelijk; u heeft immers wel meer te regelen wanneer het gaat om een verhuizing. Wanneer u een verhuisbus huurt, zorgen wij dat deze op de gewenste dag, tijd en locatie rijklaar voor u klaarstaat. Het reserveren kan telefonisch, per mail of via onze website. Wij raden aan het via onze website te regelen, want dit werkt erg gemakkelijk:

  1. Selecteer de verhuisbus die u wilt huren.
  2. Kies de gewenste ophaaldatum en tijd en de locatie waar u uw verhuisbus wenst op te halen.
  3. Kies de gewenste inleverdatum en -locatie waar u uw verhuisbus weer wenst in te leveren.
  4. Kies eventueel de extra accessoires die u nodig hebt voor de verhuizing. 
  5. Vul het verwachte aantal extra kilometers in (het aantal kilometers bovenop het aantal vrije kilometers dat bij de prijs zit inbegrepen).
  6. Vul uw gegevens in.
  7. Vink de gewenste betaalmethode aan. U kunt direct online afrekenen, maar pinnen op locatie bij het afhalen is ook mogelijk.
  8. Rijden maar!

Busje huren? Neem contact op!

Bultman verzekert u van kwalitatief goede bussen, zowel van binnen als buiten. Wilt u een verhuisbus huren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken