Busje huren vakantie

Roepen de zomerse temperaturen om een aantal weken verkoeling aan de zee in een mediterraan oord? Of staan de ski’s te popelen om aangetrokken te worden en de pistes om op geskied te worden? Met Bultman staat niets zo’n vakantie meer in de weg; voor het vervoer kunt u namelijk bij ons aankloppen! Bij ons kunt u een busje huren voor de vakantie, of dit nou een midweekje Nederland is, een tweeweekse vakantie in de Alpen of een maand snowboarden in het buitenland. 

Wilt u een busje huren voor vakantie? Dan bent u bij Bultman aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor een busje huren voor vakantie bij Bultman, mag u uitgaan van een busje van goede kwaliteit. Daarnaast betaalt u bij Bultman nooit te veel voor een busje huren voor vakantie! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker even verder of reserveer meteen op onze website.

Busje huren voor vakantie: de mogelijkheden

De mogelijkheden voor een busje huren voor vakantie bij Bultman zijn eindeloos! Van een busje voor het gezin tot een grote bus waar alle bagage voor een grote groep in past. Voor vakantie hebben we de volgende busjes beschikbaar:

Genoeg ruimte voor iedereen dus!

Een personenauto huren voor uw vakantie? Dat kan! Wij zijn partner van Hertz Autoverhuur. U kunt deze dan ook via Hertz huren, maar wel gewoon bij uw oude vertrouwde locatie ophalen; bij ons! Als extra service mag u zelf beslissen waar u de auto weer inlevert; bij ons, of bij Hertz! Zo maken we de mogelijkheden eindeloos en maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Er komt immers al genoeg kijken bij het organiseren van een mooie reis.

Busje huren voor vakantie: zo werkt het

Wanneer u een busje wilt huren voor uw vakantie, zon- of sneeuwovergoten, kunt u gemakkelijk reserveren via onze website.

  1. Selecteer het busje van uw keuze.
  2. Kies de gewenste ophaaldatum en tijd en de locatie waar u uw busje wenst op te halen.
  3. Kies de gewenste inleverdatum en -locatie waar u uw busje weer wenst in te leveren.
  4. Vul het verwachte aantal extra kilometers in (het aantal kilometers bovenop het aantal vrije kilometers dat bij de prijs zit inbegrepen. Dit is afhankelijk van de duur van de vakantie).
  5. Vul uw gegevens in.
  6. Vink de gewenste betaalmethode aan. U kunt direct online afrekenen, maar pinnen op locatie bij het afhalen is ook mogelijk.

Wanneer u uw vakantievoertuig bij ons ophaalt, kunt u deze binnen no-time meenemen! Zodra wij deze reservering hebben ontvangen, zullen wij er uiteraard voor zorgen dat uw gehuurde busje voor vakantie op de gewenste dag volledig rijklaar voor u klaarstaat. Een auto huren voor vakantie gaat bij Bultman gepaard met flinke gemakken; wij maken uw veilige en plezierige meters op de weg realiteit!

Bultman busje huren vakantie

Voor een busje huren voor vakantie is Bultman uw ideale partner! Kwaliteit en veiligheid staan uiteraard bovenaan en daarbij vinden wij bij Bultman goede service cruciaal! Wilt u graag goedgemutst op pad voor een prettige vakantie? Alle te huren busjes zijn veilig en gecontroleerd!

Heeft u vragen over het huren van een busje, of heeft u vragen met betrekking tot andere zaken? Trek dan aan de bel; u kunt gerust contact met ons opnemen! Ook voor het ontvangen van advies staan wij uiteraard voor u klaar! 

Meer weten? Neem contact op

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken