Hertz Autoverhuur

Als partner van Hertz autoverhuur kunt u bij ons terecht voor het huren van personenauto’s. Door de samenwerking met Hertz autoverhuur bieden we u een ruime keuze in personenauto’s. U kunt bij Hertz.nl een auto huren, vervolgens kunt u bij ons, “uw vertrouwde adres”  een auto ophalen. En als extra service kunt u de auto bij elke Hertz vestiging weer inleveren. Als dat geen service is !

Heeft u een auto nodig?

Voor sommige gelegenheid is het altijd makkelijk om over een auto te beschikken. Gaat u bijvoorbeeld op reis of een dag weg met een klein gezelschap? Dan is het gezelliger en goedkoper om gebruik te maken van één auto. En die mogelijkheden zijn er! Door onze samenwerking met Hertz kunt u altijd een auto uitkiezen die past bij uw wensen en de grootte van het gezelschap. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gezinsauto of voor een stationwagen. Door het ruime assortiment en vestigingen op verschillende locaties, heeft u altijd een ruime keuze om uit te kiezen. Daarnaast kunt u zelf bepalen hoelang u de auto wilt huren. Zo kunt u er voor kiezen om de auto voor een dag te huren, voor bijvoorbeeld een dag uitje. Maar u kunt er ook voor kiezen de auto voor een week te lenen, voor een langere vakantie.

Onze wagenparken

Bent u op zoek naar een personenauto om bijvoorbeeld mee op vakantie te gaan of gaat u een dag op stap met een groot gezelschap? Dan bent u aan het goede adres bij Bultman. We hebben verschillende auto’s te huur in ons wagenpark. Ons wagenpark heeft verschillende vestigingen, zodat er altijd een locatie dicht bij u in de buurt zit. U bent welkom in één van onze vestigingen, die te vinden zijn in Arnhem, Apeldoorn, Drachten, Deventer, Emmeloord, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo en Zwolle.

Goede service

Bij Bultman bent u verzekerd van goede service. Ten eerste informeren we u graag. U kunt een keuze maken uit een ruim assortiment auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, koelwagens en trekkers. We adviseren u altijd over de juiste keuze, zodat u optimaal gebruik kunt maken van één van de vervoersmiddelen. Ten tweede kunt u gemakkelijk een reservering plaatsen. U kunt eenvoudig online reserveren en betalen in drie stappen, op het moment dat u het beste uitkomt. Ten slotte bespaart u tijd als u online een bestelling plaatst. De auto is dan al betaald, dus u hoeft alleen de sleutels te halen. U heeft geen wachttijden aan de balie, u kunt direct rijden!

Wilt u contact opnemen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze hoofdvestiging in Apeldoorn. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 055-5214888 of u kunt een mail sturen naar apeldoorn@bultman.nl. Uw vragen zullen zo snel mogelijk beantwoord worden. Daarnaast kunt u ook altijd advies vragen als u specifieke wensen heeft. Dan zullen onze adviseurs u het beste vervoer adviseren, zodat u altijd met plezier de weg op kan.