Hoofdkantoor autoverhuur Bultman

Op ons hoofdkantoor zijn wij op alle werkdagen van de week geopend. Daarnaast streven wij er naar om 24\7 bereikbaar te zijn. Door gebruik te maken van sleutelkluizen is het in overleg tevens mogelijk om buiten openingstijden de sleutels op te halen.

Wanneer u onze kantoren bezoekt, vragen wij u rekening te houden met de huidige Covid maatregelen.

Kom zoveel mogelijk alleen, en desinfecteer uw handen bij binnenkomst. #samendoen

  • Maandag tot vrijdag van 7:30 t/m 18:00 uur,  en zaterdag van 7:30 – 12:00 uur.

Heeft u specifieke vragen?

Mail ons dan uw vraag via onderstaand formulier en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Verstuur bericht

Personenbus huren in Apeldoorn?

Ben je op zoek naar een specialist waar je terechtkunt om een personenbus te huren in Apeldoorn? Of heb je misschien tijdelijk een verhuiswagen of bestelbus nodig? Dan zit je bij Bultman helemaal goed.Via onze website reserveer je eenvoudig en snel een geschikt vervoersmiddel die voldoet aan jouw eisen en wensen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze service.

Mogelijkheden personenbus huren in Apeldoorn

Via onze website kun je een reservering maken om een personenbus te huren in Apeldoorn. Maar ook als je een bedrijfswagen, vrachtwagen of verhuiswagen nodig hebt dan kan je dit online regelen. Als je eenmaal weet wat je nodig hebt dan verschijnt er een pagina waar je kunt zien wat ons aanbod is. Wat betreft personenbussen hebben we bijvoorbeeld ook bussen waarin rolstoelen inpassen. Per bus staan de specificaties altijd aangegeven, dus let altijd goed op hoeveel personen er in een busje passen en wat bijvoorbeeld het brandstof verbruik is. Zo ben je goed voorbereid en weet je wat je kunt verwachten.

Voordelen huren bij Bultman

Een verhuiswagen, vrachtwagen of personenbus huren bij Bultman heeft diverse voordelen. Zo hebben we vestigingen door heel Nederland. Hierdoor is het mogelijk dat je op een andere afleverplek je vervoersmiddel terugbrengt dan waar je deze hebt opgehaald. Daarnaast kun je er van uitgaan dat de bussen en wagens altijd betrouwbaar zijn waardoor je dus gerust een langere afstand kunt afleggen met je gehuurde vervoersmiddel.

Een dag, week of maand?

Heb je al nagedacht over hoelang je een personenbus, verhuiswagen of ander vervoersmiddel wilt huren?Via de reserveeroptie op onze website kun je precies aangeven op welke datum je de bus of wagen wilt huren en wanneer je deze weer terug wilt brengen. Daarbij maakt het niet uit voor hoelang je wilt huren. Een dag, week of maand? Het is allemaal mogelijk. Maak je keuze online en bekijk welke personenbussen, verhuiswagens of vrachtwagens je op deze data kunt huren.

Kosten van een vervoersmiddel huren

Bij Bultman weet je meteen waar je aan toe bent. Online zie je namelijk met welke kosten je rekening moet houden als je een vervoersmiddel wilt huren. Daarbij staan ook de borgkosten vermeld, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.Let erop dat de borgkosten per dag gelden. Doordat wij veel waarde hechten aan transparantie doen we er ook alles aan om zo duidelijk mogelijk te zijn.

Personenbus met korting huren

Bij Bultman kun je een personenbus met korting huren. Regelmatig verschijnen er weer nieuwe aanbiedingen op onze website waardoor je een bestelbus, verhuisbus of een personenbus extra voordelig kunt huren. Breng een bezoekje aan onze aanbiedingenpagina en ontdek wat de lopende acties zijn van dit moment. Wacht daarbij niet te lang reserveren, want het zou toch jammer zijn als je de korting misloopt.

Eigen risico?

Als je een bestelbus, verhuiswagen of een ander vervoersmiddel huurt dan moet je rekening houden met een eigen risico van € 1250,- per gebeurtenis. Deze is te verlagen naar €350,- voor respectievelijk € 15,- voor B rijbewijs auto’s en voor € 17,50 voor de grotere C rijbewijs auto’s. Natuurlijk zorgen wij er voor dat bij vertrek de brandstoftank vol is. Wij tanken de auto ook weer af wanneer je de auto terugbrengt zodat alles op één afrekening zichtbaar is.

Borgsom

Als je graag één van de vervoersmiddelen wilt huren bij Bultman dan moet je rekening houden met het betalen van een borgsom. De getoonde borgsom die je ziet op onze website is per dag en kun je uitsluitend per pinpas aan de balie betalen, met creditcard of door gebruik te maken van iDeal via de reservering op de website. Voor maandprijzen of speciale wensen maken wij een persoonlijke offerte. Heb je hier interesse in? Neen dan zeker even contact met ons op.

Meer weten over een personenbus huren in Apeldoorn?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over een personenbus huren in Apeldoorn? Of wil je gewoon meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp. Heb je speciale wensen of wil je graag advies op maat, omdat je niet goed weet welke personenbus te bijvoorbeeld het beste kunt huren? Vraag het ons gerust en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder zodat je een geschikt vervoersmiddel huurt in Apeldoorn.