Autoverhuur Bultman Deventer

Naast onze openingstijden streven wij erna om 24/7 bereikbaar te zijn of u van de juiste informatie te voorzien.

Door gebruik te maken van sleutelkluizen met uw eigen code behoort het na sluitingstijd ophalen van een huurauto ook tot de mogelijkheden.

Wanneer u onze kantoren bezoekt, vragen wij u rekening te houden met de huidige Covid maatregelen.

Kom zoveel mogelijk alleen, en  desinfecteer uw handen bij binnenkomst.  #samendoen

Per 1 november zijn wij gevestigd aan de Hunneperkade 4 te Deventer!

Hunneperkade 4, 7418 Bt Deventer

ma-vr 8-17  / za 08 -10

Heeft u specifieke vragen?

Mail ons dan uw vraag via onderstaand formulier en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Verstuur bericht

Een verhuiswagen huren in Deventer

Meubels, elektronica, dozen met kleding: als je gaat verhuizen dan zijn er heel veel spullen die je van A naar Z moet brengen. Maar hoe kan je dit op een efficiënte manier doen? Als je in of nabij Deventer moet zijn dan raden we je aan om een verhuiswagen te huren in Deventer. Via de website van Bultman reserveer je vandaag nog een verhuiswagen voor hoelang jij maar wilt. Maar ook voor andere vervoersmiddelen, zoals een personenbus of bestelbus ben je bij Bultman aan het juiste adres. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Waarom een bestelbus huren in Deventer bij Bultman?

Het huren van een verhuiswagen in Deventer bij Bultman heeft diverse voordelen. Zo hebben wij locaties door heel Nederland, wat ideaal is als je van of naar Deventer gaat verhuizen vanaf of naar een andere plek in het land. Op onze website kun je invullen op welke datum en plek je jouw gewenste vervoersmiddel wilt ophalen en wanneer je deze weer wilt terugbrengen. Daarbij zijn alle bussen en wagens altijd erg betrouwbaar. Ze zijn allemaal gecheckt waardoor je gerust lange afstanden kunt afleggen. Daarbij geldt dat wanneer je een vraag hebt of iets anders wilt weten je altijd contact kunt opnemen met de specialisten van het bedrijf. Zij staan voor je klaar en geven je de juiste service waar je naar op zoek bent.

Voor welk vervoersmiddel kies jij?

Je kunt bij ons dus terecht voor verhuiswagens waar je heel veel spullen mee kunt verhuizen. Maar ook voor andere doeleinden ben je bij Bultman aan het juiste adres. Wat dacht je van een bedrijfswagen, vrachtwagen, trekker of koel- en vrieswagen huren? Klik aan wat jouw voorkeur heeft en het aanbod van jouw gekozen categorie verschijnt in beeld. We raden je aan om goed te kijken naar de specificaties, zodat je kiest voor een vervoersmiddel die zeker weten voldoet aan jouw eisen en wensen. Let er bijvoorbeeld altijd op hoeveel passagiers er maximaal in jouw gekozen vervoersmiddel passen en wat het brandstof verbruik is.

Hoelang huren?

Of je een verhuiswagen of personenbus nu voor één dag, één week of een paar maand nodig hebt: je kunt het vervoersmiddel net zo lang huren als jij zelf wilt. Via de handige tool op onze website kun je aangeven op welke datum je jouw gekozen vervoersmiddel wilt ophalen en wanneer je deze weer wilt terugbrengen.

Wat kost het?

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn en daarom laten we je altijd zien met welke kosten je rekening moet houden. Daarom zie je online wat de kosten zijn van het huren van de verschillende verhuiswagens, bestelbussen en personenbussen. Houd er ook rekening mee dat je borgkosten moet betalen. De kosten hiervoor staan ook online vermeld. De getoonde borgsom die je ziet op onze website is per dag en kun je uitsluitend per pinpas aan de balie betalen, met creditcard of door gebruik te maken van iDeal via de reservering op de website.

Acties

Regelmatig hebben we nieuwe acties op onze website staan waardoor je een bestelbus, verhuiswagen of een personenbus extra voordelig kunt huren. Wil je weten wat de lopende acties zijn van dit moment?Neem dan een kijkje op onze aanbiedingenpagina en ontdek wat de lopende acties zijn van dit moment. Wacht nooit te lang met het reserveren, want het zou toch zonde zijn als je de korting net misloopt.

Eigen risico

Als je een bestelbus, verhuiswagen of een ander vervoersmiddel huurt dan kun je bij ons uitgaan van de beste service en kwaliteit. Let er wel op dat je zelf wel zorgvuldig omgaat met de gehuurde wagen. Het eigen risico bedraagt € 1250,- per gebeurtenis en is te verlagen naar €350,- voor respectievelijk € 15,- voor B rijbewijs auto’s en voor € 17,50 voor de grotere C rijbewijs auto’s. Natuurlijk zorgen wij er voor dat bij vertrek de brandstoftank vol is. Wij tanken de autoweer af wanneer je de auto terugbrengt zodat alles op één afrekening zichtbaar is. Ben je benieuwd naar maandprijzen of heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact op en we stellen een offerte op maat op.

Vragen over een verhuiswagen huren in Deventer?

Heb je nog vragen over een verhuiswagen huren in Deventer? Of heb je vragen over het huren van een ander vervoersmiddel? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen, mailen of een bericht te sturen via WhatsApp. Heb je speciale wensen? Vraag het ons gerust en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder zodat je een geschikte bestelbus, personenbus of verhuisbus huurt in Deventer.