Auto met trekhaak huren

Een auto met trekhaak huren? Dat is een uitstekend idee wanneer u een aanhangwagen nodig heeft voor bijvoorbeeld een verhuizing. Of wanneer u met de caravan op vakantie wilt. Heeft u zelf geen auto met trekhaak, dan huurt u deze eenvoudig bij ons. Dat kan een personenauto zijn, maar ook een busje. 

Bij Bultman kunt u een auto met trekhaak huren, wat gepaard gaat met vele voordelen. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat u veilig de weg op gaat met de auto; deze is namelijk vollledig gecontroleerd. Daarnaast is de kwaliteit van de auto altijd goed en betaalt u bij Bultman nooit teveel wanneer u kiest voor auto met trekhaak huren. Wilt u graag een reservering maken of meer informatie? Bekijk dan snel onze website of neem contact met ons op!

Auto met trekhaak huren bij Bultman

Bultman heeft verschillende locaties waar u terechtkunt voor een auto met trekhaak huren. Wij heten u van harte welkom in Deventer, Apeldoorn, Harderwijk, Emmeloord of Zwolle. Wanneer u een auto met trekhaak wilt huren, kunt u deze tot wel 30 dagen gebruiken. Die drie weken vakantie met caravan kunt u dus alvast beginnen te plannen!

Auto met trekhaak huren: zo werkt het

Wilt u een auto met trekhaak huren bij Bultman, dan kunt u gemakkelijk uw reservering compleet maken. Via onze website kunt u uw wensen invoeren en zoeken naar de beste optie. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen voor het maken van een reservering. Wanneer uw reservering van tevoren bij ons bekend is, zorgen wij ervoor dat u binnen een paar minuten de weg op kan wanneer u de gehuurde auto met trekhaak komt ophalen! Bij Bultman staat veiligheid en kwaliteit het hoogst in het vaandel, waardoor u kunt profiteren van veilige én plezierige kilometers op de weg. 

Wilt u een personenauto met trekhaak huren, dan kan dat via onze partner Hertz Autoverhuur. U heeft ruime keuze uit diverse auto's en bepaalt zelf op welke locatie u de auto ophaalt en retourneert. Een busje met trekhaak huren? Dat kan ook. Dat regelt u eenvoudig op onze website. U kunt daarbij kiezen of u direct online betaalt, of pint op locatie bij het ophalen van de auto. 

Auto met trekhaak huren bij Bultman

Bij Bultman staat goede service natuurlijk hoog op het prioriteitenlijstje; uw wensen zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen over een auto huren met trekhaak, wilt u advies, of bent u benieuwd naar bepaalde mogelijkheden over een auto trekhaak huren of over andere vervoermiddelen? Neem dan gerust contact op met onze autospecialisten! 

Meer weten? Neem contact op

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken