Busje huren voor een maand

Een grootse verhuizing, zakelijk of particulier. Of een grote vakantie die bestaat uit een mooie toer langsde kust van Frankrijk of Spanje. Wat de reden ook is; een busje huren voor een maand is bij Bultman mogelijk!

Bij ons vindt u verschillende soorten busjes; van een bestelbusje met veel ruimte tot een 7- of 9-persoons busje. En heeft u ons moderne elektrische Volkswagenbusje al gezien? Onze busjes kennen uiteraard een goede kwaliteit en zo kunnen wij veilige kilometers op de weg garanderen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een busje huren voor een maand? Bekijk snel onze website of neem contact met ons op!

Busje huren voor een maand: de mogelijkheden

Een busje huren voor een maand? U kunt maar liefst 30 dagen gebruik maken van een gehuurde auto van Bultman! Wij hebben diverse bussen beschikbaar. Voor veel bagage, grotere groepen en zelfs met een rolstoel is alles mogelijk.

Een personenauto huren voor langere tijd? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn al jarenlang betrouwbare partner van Hertz Autoverhuur, waar u eenvoudig de personenauto naar uw wens huurt.

Busje huren voor een maand: zo werkt het

Bij Bultman kunt u gemakkelijk een reservering plaatsen via de website of telefonisch wanneer u een busje wilt huren voor een maand. Wanneer u een reservering bij ons heeft gemaakt, zullen wij er uiteraard voor zorgen dat uw auto volledig rijklaar is op het moment dat u de auto wil ophalen. Wanneer u zich bij ons meldt om de auto op te halen, kunt u binnen enkele momenten gebruik maken van de auto en genieten van veilige meters op de weg!

Zo werkt het reserveren via onze website:

  1. Selecteer de auto naar uw wens tussen ons aanbod.
  2. Vul de gewenste ophaaldatum, tijd en locatie in.
  3. Vul de gewenste inleverdatum en -locatie in.
  4. Laat ons weten hoeveel extra kilometers u verwacht te rijden, buiten de inbegrepen vrije kilometers. Deze zijn afhankelijk van de duur van de verhuur.
  5. Vul uw gegevens in en selecteer uw betaalwijze. U kunt direct online betalen, maar u kunt ook pinnen op onze locatie.

Een auto huren voor een maand, het kan bij Bultman!

Bultman is graag uw partner wanneer u op zoek bent naar een auto om te huren voor een maand. Uiteraard staan veiligheid en kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel en bij Bultman mag u uitgaan van betrouwbare service; alle auto’s zijn volledig gecontroleerd en dus veilig!

Wilt u graag een auto huren voor een maand en heeft u daar vragen over? Of wilt u contact met onze productspecialisten om andere redenen? U bent uiteraard welkom om contact met ons op te nemen! 

Meer weten? Neem contact op

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken