Bultman is gespecialiseerd in personenbussen, voor een gezelschap van 6 tot 9 personen. Maar ook voor rolstoelvervoer bent u aan het juiste adres. Al onze bussen zijn voorzien van airco, warmtewerend glas en een CD-speler. Door al deze toepassingen zorgen we dat u een aangename rit kunt maken in een van onze bussen. Door ons ruime assortiment hebben we altijd een personenbus die past bij uw wensen. Dus bent u op zoek naar een personenbus zonder chauffeur? Bekijk dan de mogelijkheden van Bultman!

Dubbelcabine bus

7 Persoons dubbele cabine

Dus een bus met veel laadruimte!

Laadvermogen: 500 kg.
Lengte laadruimte: 1.80 mtr
Breedte laadruimte: 1.70 mtr
Hoogte laadruimte: 1.85 mtr
Vrije kilometers: 200 p.d.
Prijs per extra km: €0,22

 

 • Prijs per dag: € 101,00 incl. 200 km
 • Prijs zaterdag: € 111,00 incl. 200 km
 • Prijs weekend: € 135,00 incl. 400 km
 • Zie ook onze aanbieding per seizoen! 

9 Persoons bus

ruime bus met veel bagage ruimte

Laadvermogen: n.v.t.
Lengte laadruimte: 0.90 mtr
Breedte laadruimte: 1.60 mtr
Hoogte laadruimte: 1.22 mtr
Vrije kilometers: 200 p.d.
Prijs per extra km: €0,23

 

 • Prijs per dag: € 127,00 incl. 200km
 • Prijs zaterdag: € 137,00 incl. 200km
 • Prijs weekend: € 165,00 incl. 400km
 • Zie ook onze aanbieding per seizoen!
Luxe 9 personen bus

9 Persoons bus LUXE

automaat, privacy glass, lederen bekleding.

Laadvermogen: n.v.t.
Lengte laadruimte: 0.90 mtr
Breedte laadruimte: 1.43 mtr
Hoogte laadruimte: 1.22 mtr
Vrije kilometers: 200 p.d.
Prijs per extra km: €0,24

 

 • Prijs per dag: € 138,00 incl. 200km
 • Prijs zaterdag: € 148,00 incl. 200km
 • Prijs weekend: € 185,00 incl. 400km
 • Zie ook onze aanbieding per seizoen!

Rolstoelbus

9 zit plaatsen of meerdere rolstoel plekken

Laadvermogen: n.v.t.
Lengte laadruimte: n.v.t.
Breedte laadruimte: n.v.t.
Hoogte laadruimte: n.v.t.
Vrije kilometers: 200 p.d
Prijs per extra km: €0,26

 

 • Prijs per dag: € 159,00 incl. 200km
 • Prijs zaterdag: € 169,00 incl. 200km
 • Prijs weekend: € 225,00 incl. 400km

Ons assortiment aan personenbussen

Ons assortiment bestaat uit verschillende personenbussen. Zo kunt u kiezen uit een personenbus voor 6 personen met een dubbele cabine. Dit is handig als u veel bagage moet vervoeren. Gaat u met een groter gezelschap? Dan kunt u kiezen voor een personenbus geschikt voor 9 personen, dan kunt u zelfs nog kiezen voor de luxe uitvoering. Deze bus heeft een luxere uitvoering en meer zitcomfort. Ten slotte kunt u kiezen voor een rolstoelbus. Deze is uitgevoerd met een rolstoellift, zodat de rolstoel gemakkelijk naar binnen gereden kan worden. De bus is uitgerust met verschillende bevestigingsmaterialen, zodat de rolstoel goed op z’n plek blijft staan. De bussen zijn allemaal uitgerust met 5 deuren, zodat er makkelijk plaats kan worden genomen. Alle bussen zijn technisch gezien altijd in orde en zijn altijd veilig en representatief om op stap te kunnen. Daarnaast zijn alle personenbussen geschikt om te besturen met rijbewijs B. Waar u ook naar toe gaat, we hebben altijd een geschikt vervoersmiddel van uw gezelschap.

De mogelijkheden van een personenbus huren

We hebben verschillende vestigingen op verscheidene locaties, zodat er altijd een vestiging bij u in de buurt zit. Zo hebben we vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Emmeloord, Harderwijk en Zwolle. Als u een personenbus huurt, dan krijgt u altijd 200 vrije kilometers per dag, exclusief brandstof. Mocht u meer kilometers rijden, dan betaalt u na 200 kilometer een vergoeding per extra gereden kilometer. Bent u naast een personenbus nog op zoek naar andere vervoersmiddelen? Dan bent u bij Bultman ook aan het goede adres. U kunt bij ons ook gebruik maken van verhuiswagens, personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, koel- en vrieswagens en trekkers. U leest het, we hebben mogelijkheden genoeg om u te voorzien van het juiste vervoer!

Altijd inzichtelijk en transparant huren

De personenbussen zijn te huren voor één dag, een weekend, een week of voor maanden. Zo kunt u de bus gebruiken voor een dag weg met een gezelschap, maar kunt u een lange reis maken met de bus. Als u een bus huurt, dan zorgen wij ervoor dat u direct de weg op kan. De brandstoftank is vol. En u kunt de bus na de tijd gewoon weer bij ons afleveren, wij zorgen dat de tank weer vol komt. Zo kunnen alle kosten op één rekening worden gezet, zodat het inzichtelijk blijft. Daarnaast werken we met een eigen risico, die onder omstandigheden verlaagd kan worden. Mocht er onverhoopt wat gebeuren met de personenbus, dan staan we altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Een personenbus huren

Als u online een personenbus huurt, dan profiteert u een korte wachttijd. U hoeft niet te wachten bij ons aan de balie, u kunt de sleutels afhalen en direct de weg op! U vult online al uw gegevens in, zodat we niks meer op de afhaallocatie hoeven te regelen. Zo kunt u zorgeloos naar uw vakantieadres of op uw dagje uit. We regelen alles voor u, zodat u een aangename reis heeft.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen om uw vragen te stellen of wilt u meer weten over de bussen die wij aanbieden? Dan kunt u contact op nemen door te bellen naar ons telefoonnummer 055-5214888 of door een mail te sturen naar info@bultman.nl. Wilt u een bestelbus huren? Dan kunt u dit gemakkelijk en snel doen via reserveringen@bultman.nl of op onze website. U selecteert de ophaal- en terugbreng locatie, de ophaal- en terugbreng datum en het type bus. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen en voorkeuren en wensen doorgeven. Dan zullen wij u adviseren voor het juiste vervoersmiddel, zodat u met plezier de weg op kan.