Personenbus huren

Wilt u graag een personenbus huren? Dan zit u bij Bultman gegarandeerd goed! Onze uitmuntende service met grote aanbod verschillende bussen om te huren, brengen u gemakkelijk Nederland door! Zo kunt u kiezen uit een personenbus huren voor zeven, maar ook negen personen. Een personenbus huren brengt veel mogelijkheden; gaat u liever voor een personenbus huren met dubbelcabine, zodat er veel bagage mee vervoerd kan worden? Geen punt bij Bultman! Liever busje huren, 9 personen, in een luxere stijl? Check! Bij Bultman ook geen probleem. Binnen ons assortiment aan te huren personenbussen, vindt u zelfs een rolstoelbus; ideaal want de rolstoel blijft in deze bus veilig op zijn plek staan door de bevestigingsmaterialen, en de rolstoel kan gemakkelijk naar binnen gereden worden. Alle bussen van Bultman hebben vijf deuren, er kan dus gemakkelijk plaats genomen worden. Waar u ook naartoe gaat, en hoeveel kilometers u ook moet afleggen; bij Bultman vindt u de perfecte match wanneer het gaat om een personenbus huren, dus bekijk snel ons aanbod!

Dubbelcabine bus

7 Persoons dubbele cabine

Een grote bus met héél veel laadruimte!

Laadvermogen: 500 kg.
Lengte laadruimte: 1.80 mtr
Breedte laadruimte: 1.70 mtr
Hoogte laadruimte: 1.85 mtr
Vrije kilometers: 150 p.d.
Prijs per extra km: €0,25

 

 • Prijs per dag: € 110,00 incl. 150 km
 • Prijs zaterdag: € 120,00 incl. 150 km
 • Prijs weekend: € 150,00 incl. 200 km
 • Zie ook onze aanbieding per seizoen! 

9 Persoons bus

Ruime comfortabele bus met veel bagageruimte

Laadvermogen: n.v.t.
Lengte laadruimte: 0.90 mtr
Breedte laadruimte: 1.60 mtr
Hoogte laadruimte: 1.22 mtr
Vrije kilometers: 150 p.d.
Prijs per extra km: €0,26

 

 • Prijs per dag: € 140,00 incl. 150km
 • Prijs zaterdag: € 150,00 incl. 150km
 • Prijs weekend: € 170,00 incl. 200km
 • Zie ook onze aanbieding per seizoen!
Luxe 9 personen bus

9 Persoons bus LUXE

Automaat, privacy glas en lederen bekleding.

Laadvermogen: n.v.t.
Lengte laadruimte: 0.90 mtr
Breedte laadruimte: 1.43 mtr
Hoogte laadruimte: 1.22 mtr
Vrije kilometers: 150 p.d.
Prijs per extra km: €0,27

 

 • Prijs per dag: € 155,00 incl. 150km
 • Prijs zaterdag: € 165,00 incl. 150km
 • Prijs weekend: € 205,00 incl. 200km
 • Zie ook onze aanbieding per seizoen!

Rolstoelbus

9 zitplaatsen of 4 rolstoelplaatsen

Laadvermogen: n.v.t.
Lengte laadruimte: n.v.t.
Breedte laadruimte: n.v.t.
Hoogte laadruimte: n.v.t.
Vrije kilometers: 150 p.d
Prijs per extra km: €0,29

 

 • Prijs per dag: € 175,00 incl. 150km
 • Prijs zaterdag: € 185,00 incl. 150km
 • Prijs weekend: € 250,00 incl. 200km

Praktische informatie voor een personenbus huren

De grenzeloze service die bij Bultman hoog in het vaandel staat, gaat hand in hand met een tal aan mogelijkheden voor uw uitstap. Zo vindt u onze vestigingen op verschillende locaties, zoals Apeldoorn; Deventer; Emmeloord; Harderwijk en Zwolle. Wanneer u en uw gezelschap een personenbus huren, dan krijgt u altijd 200 vrije kilometers per dag, exclusief brandstof. Wanneer u meer kilometers rijdt, dan betaalt u na 200 kilometer een vergoeding per extra gereden kilometer. Wilt u een personenbus huren? Dan is het goed om te weten dat alle bussen technisch gecheckt en volledig in orde zijn; u kunt veilig en representatief de weg op. Tot slot zijn alle personenbussen geschikt om te besturen met een rijbewijs B.

Personenbus huren bij Bultman

Wanneer u een personenbusje huren wilt, kan dit vaak voor een tijdsbestek van één dag of een weekend. Bij Bultman durven wij een stapje (of ritje) verder te gaan; bij ons kunt u ook een personenbus huren voor een week of zelfs een maand. Zo kunt u de bus gebruiken voor een dag weg met uw gezelschap, maar wanneer een lange reis in het verschiet ligt is Bultman ook uw antwoord! Bij Bultman zorgen wij ervoor dat u direct de weg op kan; de brandstoftank is vol en u profiteert van korte wachttijden. Wanneer u online een personenbus huurt, hoeft u bij de vestiging al helemaal niet lang te wachten, u krijgt zo spoedig mogelijk uw sleutel en de reis kan beginnen! Wij verzorgen het graag voor u, des te meer kan u genieten van de tocht met de personenbus!

Contact opnemen

Wilt u graag een personenbus huren bij Bultman en heeft u daar vragen over of neemt u om een andere reden graag contact met ons op? Dan kunt u bellen naar ons telefoonnummer 055-5214888, of door een e-mail te sturen naar info@bultman.nl.