Bultman is gespecialiseerd in personenbussen, voor een gezelschap van 6 tot 9 personen. Maar ook voor rolstoelvervoer bent u aan het goede adres. Al onze bussen zijn voorzien van een airco, warmtewerend glas en een CD-speler. Door alle toepassingen zorgen we dat u een aangename rit kunt maken in één van onze bussen. Door ons ruime assortiment hebben we altijd een personenbus die past bij uw wensen. Dus bent u op zoek naar een personenbus zonder chauffeur? Bekijk dan de mogelijkheden van Bultman!

Dubbelcabine bus

7 Persoons dubbele cabine

Dus een bus met veel laadruimte!

Laadvermogen: 500 kg.
Lengte laadruimte: 1.80 mtr
Breedte laadruimte: 1.70 mtr
Hoogte laadruimte: 1.85 mtr
Vrije kilometers: 200 p.d.
Prijs per extra km: €0,21

 

 • Prijs per dag:   €   95,00  incl   200km
 • Prijs zaterdag: €  105,00 incl   200km
 • Prijs weekend: € 135,00  incl   400km
 • Prijs per week: € 565,25 incl 1000km
 • Zie ook onze aanbieding per seizoen! 

9 Persoons bus

ruime bus met veel bagage ruimte

Laadvermogen: nvt
Lengte laadruimte: 0.90 mtr
Breedte laadruimte: 1.95 mtr
Hoogte laadruimte: 0.90 mtr
Vrije kilometers: 200 p.d.
Prijs per extra km: €0,22

 

 • Prijs per dag:   € 120,00 incl  200km
 • Prijs zaterdag: € 130,00 incl  200km
 • Prijs weekend: € 165,00 incl  400km
 • Prijs per week: € 714,00 incl 1000km
 • Zie ook onze aanbieding per seizoen!
Luxe 9 personen bus

9 Persoons bus LUXE

automaat, privacy glass, leer.

Laadvermogen: nvt
Lengte laadruimte: 0.90 mtr
Breedte laadruimte: 1.95 mtr
Hoogte laadruimte: 0.90 mtr
Vrije kilometers: 200 p.d.
Prijs per extra km: €0,23

 

 • Prijs per dag:  €  130,00 incl  200km
 • Prijs zaterdag: € 140,00 incl  200km
 • Prijs weekend: € 185,00 incl  400km
 • Prijs per week: € 773,50 incl 1000km
 • Zie ook onze aanbieding per seizoen!

Rolstoelbus

9 zit plaatsen of meerdere rolstoel plekken

Laadvermogen: nvt
Lengte laadruimte: nvt
Breedte laadruimte: nvt
Hoogte laadruimte: nvt
Vrije kilometers: 200 p.d
Prijs per extra km: €0,25

 

 • Prijs per dag:     € 150,00 incl 200km
 • Prijs zaterdag:   € 150,00 incl 200km
 • Prijs weekend:   € 225,00 incl 400km
 • Prijs per week:  € 892,50 incl 1000km

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit verschillende personenauto’s. Zo kunt u kiezen uit een personenauto voor 6 personen met een dubbele cabine. Dit is handig als u veel bagage moet vervoeren. Gaat u met een groter gezelschap? Dan kunt u kiezen voor een personenbus geschikt voor 9 personen, dan kunt u ook nog kiezen voor de luxe uitvoering. Deze bus heeft een luxere uitvoering en meer zitcomfort. Ten slotte kunt u kiezen voor een rolstoelbus. Deze is uitgevoerd met een rolstoellift, zodat de rolstoel gemakkelijk naar binnen gereden kan worden. De bus is uitgerust met verschillende bevestiging’s materialen, zodat de rolstoel goed op z’n plek blijft staan. De bussen zijn allemaal uitgerust met 5 deuren, zodat er makkelijk plaats kan worden genomen. Alle bussen zijn technisch gezien altijd in orde en zijn altijd veilig en representatief om op stap te kunnen. Daarnaast zijn alle personenbussen geschikt om te besturen met rijbewijs B. Waar u ook naar toe gaat, we hebben altijd een geschikt vervoersmiddel van uw gezelschap.

De mogelijkheden van een bus huren

We hebben verschillende vestigingen op verscheidene locaties, zodat er altijd een vestiging bij u in de buurt zit. Zo hebben we vestigingen in Arnhem, Apeldoorn,  Deventer, Emmeloord, Harderwijk  en Zwolle. Als u een personenbus huurt, dan krijgt u altijd 200 vrije kilometers per dag, exclusief brandstof. Mocht u meer kilometers rijden, dan betaalt u na 200 kilometer een vergoeding  per extra gereden kilometer. Bent u naast een personenbus nog op zoek naar andere vervoersmiddelen? Dan bent u bij Bultman ook aan het goede adres. U kunt bij ons ook gebruik maken van verhuiswagens, personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, koel- en vrieswagens en trekkers. U leest het, we hebben mogelijkheden genoeg om u te voorzien van goed personenvervoer.

Altijd inzichtelijk en transparant

De personenbussen zijn te huren voor één dag, een weekend, een week of voor maanden. Zo kunt u de bus gebruiken voor een dag weg met een gezelschap, maar kunt u een lange reis maken met de bus. Als u een bus huurt, dan zorgen wij ervoor dat u direct de weg op kan. De brandstoftank is vol. En u kunt de bus na de tijd gewoon weer bij ons afleveren, wij zorgen dat de tank weer vol komt. Zo kunnen alle kosten op één rekening gezet worden, zodat het inzichtelijk blijft. Daarnaast werken we met een eigen risico, die onder omstandigheden verlaagd kan worden. Mocht er onverhoopt wat gebeuren met de personenbus, dan staan we altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Een personenbus huren

Als u online een personenbus huurt, dan profiteert u een korte wachttijd. U hoeft niet te wachten bij ons aan de balie, u kunt de sleutels afhalen en direct de weg op! U vult online al uw gegevens in, zodat we niks meer op de afhaallocatie hoeven te regelen. Zo kunt u zorgeloos naar uw vakantieadres of op uw dagje uit. We regelen alles voor u, zodat u een aangename reis heeft.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen om uw vragen te stellen of wilt u meer weten over de bussen die we of over onze service? Dan kunt u contact op nemen door te bellen naar ons telefoonnummer 055-5214888 of door een mail te sturen naar info@bultman.nl. Wilt u een bestelbus huren? Dan kunt u dit gemakkelijk en snel doen via reserveringen@bultman.nl of op onze website. U selecteert de ophaal- en terugbreng locatie, de ophaal- en terugbreng datum en het type bus. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen en voorkeuren en wensen doorgeven. Dan zullen wij u adviseren voor het juiste vervoersmiddel, dat u met plezier de weg op kan.