Pick-up huren

Een pick-up huren kan op veel verschillende momenten goed van pas komen. Heeft u een verhuizing voor de boeg? Wilt u graag die ene bank ophalen, die nét niet in uw auto past? Gaat u kamperen en wilt u graag een extra grote laadbak voor al uw spullen? Bij Bultman bent u voor een pick-up huren helemaal aan het goede adres. Wanneer u een pick-up huurt bij Bultman, mag u uitgaan van kwaliteit én staat de pick-up binnen enkele momenten geheel rijklaar voor u klaar. Neem snel contact op en kies nu nog voor Bultman voor een pick-up huren!

Een pick-up huren, maar wat is dat eigenlijk?

Een pick-up truck (van oorsprong Amerikaans) kan worden gezien als een bestelwagen, echter heeft een Amerikaanse pick-up een open laadruimte. Pick-ups worden vaak gebruikt als bedrijfswagen, maar komen particulier ook steeds vaker voor. Bij Bultman kunt u een pick-up huren als u graag gebruik wil maken van een bestelbus met open laadruimte. Daarnaast is de laadruimte van een pick-up ook nog eens extra verlengd, en dus groter. Ideaal voor een verhuizing of wanneer u grotere goederen wil vervoeren, zoals witgoed of meubelen.

Pick-ups komen in verschillende soorten en maten voor; zo vindt u pick-ups met enkel een bestuurdersgedeelte, maar ze zijn er ook met een extra cabine voor passagiers. De afmetingen van laadruimtes kunnen ook verschillen. Voordat u een pick-up huurt, is het verstandig na te gaan welke maat en welke soort pick-up u nodig heeft voor optimaal vervoer van de gewenste producten.

Pick-up huren bij Bultman

Een pick-up huren bij Bultman is de perfecte keus! U kunt zelf beslissen of u een pick-up voor één dag wilt huren of dat u dat liever voor een langere periode doet. De tarieven voor een pick-up huren zijn gunstig en service staat bij Bultman ontzettend hoog in het vaandel. Bij Bultman zorgen wij er altijd voor dat u direct de weg op kan; de brandstoftank zal gevuld zijn en u hoeft niet lang te wachten bij de uitgekozen vestiging! Kies Bultman als uw partner voor een pick-up huren!

Auto met laadbak huren? Neem contact op

Heeft u vragen over een pick-up huren of over één van onze andere voertuigen, zoals een auto huren? Bij Bultman staan wij uiteraard voor u klaar en helpen onze specialisten u altijd zo goed mogelijk verder! 

Meer weten? Neem contact op

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken