Pick-up huren

Een pick-up huren kan op veel verschillende momenten goed van pas komen. Heeft u een verhuizing voor de boeg? Wilt u graag die ene bank ophalen en kan u die in uw eigen auto niet kwijt? Gaat u kamperen en wilt u graag een extra grote laadbak voor al uw spullen? Bij Bultman bent u voor een pick-up huren helemaal aan het goede adres. Wanneer u een pick-up bij Bultman huurt, mag u uitgaan van kwaliteit én staat de pick-up binnen enkele momenten geheel rijklaar voor u klaar. Neem snel contact op en kies nu nog voor Bultman voor een pick-up huren!

WAT IS EEN PICK-UP?

Een pick-up truck (van oorsprong Amerikaans) kan worden gezien als een bestelwagen, echter heeft een Amerikaanse pick-up een open laadruimte. Pick-ups worden vaak gebruikt als bedrijfswagen, maar komen particulier ook zeker steeds vaker voor. Bij Bultman kunt u een pick-up huren als u graag gebruik wil maken van een bestelbus met open laadruimte. Daarnaast is de laadruimte van een pick-up ook nog eens extra verlengd, en dus groter. Ideaal voor een verhuizing of wanneer u grotere goederen wil vervoeren.

Pick-ups komen in verschillende soorten en maten voor; zo vind u pick-ups met enkel een bestuurdersgedeelte, maar er komen ook pick-ups voor met een extra cabine voor passagiers. De afmetingen van laadruimtes kunnen ook verschillen. Voordat u een pick-up huurt, is het verstandig na te gaan welke maat en welke soort pick-up u nodig heeft voor het optimaal vervoer van de gewenste producten.

PICK-UP HUREN BIJ BULTMAN

Een pick-up huren bij Bultman is de perfecte keus! U kunt zelf beslissen of u een pick-up voor één dag wilt huren of dat u dat liever voor een langere periode doet. De tarieven voor een pick-up huren zijn alleraardigst en service ligt bij Bultman ontzettend hoog in het vaandel. Bij Bultman zorgen wij er altijd voor dat u direct de weg op kan; de brandstoftank zal gevuld zijn en u hoeft niet lang te wachten bij de uitgekozen vestiging! Waar wacht u nog op; kies Bultman als uw partner voor een pick-up huren!

CONTACT OPNEMEN

Wilt u graag een pick-up huren? Heeft u vragen over een pick-up huren of over één van onze andere voertuigen, zoals een auto huren? Wilt u graag advies ontvangen? Bij Bultman staan wij uiteraard voor u klaar en helpen onze specialisten u altijd zo goed mogelijk verder! Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 055-5214888. Liever mailen? Dat kan, naar info@bultman.nl!