Pick-up huren

Voor elke verhuizing, klus in de tuin, zowel zakelijk als particulier, is een pick-up een uitkomst. Bij Bultman bent u voor een pick-up huren helemaal aan het goede adres. Wanneer u een pick-up huurt bij Bultman, mag u uitgaan van kwaliteit én staat de pick-up binnen enkele momenten geheel rijklaar voor u klaar. Tot wel 1000 kilo laadvermogen en alle zij- en achterwanden zijn volledig te openen. Daarnaast zijn onze pick-ups voorzien van een trekhaak. Van alle gemakken voorzien dus! 

Een pick-up huren, maar wat is dat eigenlijk?

Een pick-up truck (van oorsprong Amerikaans) kan worden gezien als een bestelwagen, echter heeft een Amerikaanse pick-up een open laadruimte. Pick-ups worden vaak gebruikt als bedrijfswagen, maar komen particulier ook steeds vaker voor. Bij Bultman kunt u een pick-up huren als u graag gebruik wil maken van een bestelbus met open laadruimte. Daarnaast is de laadruimte van een pick-up ook nog eens extra verlengd, en dus groter. Ideaal voor een verhuizing of wanneer u grotere goederen wil vervoeren, zoals witgoed of meubelen. Ook lenen de laadbakken zich voor heffen, waardoor uitladen van bijvoorbeeld grind, zand of afval snel en makkelijk gebeurt. Een pick-up huren betekent bij ons dus dat u van alle gemakken bent voorzien!

Kleinere pick-up huren

De 3-persoons pick-up heeft een subtiel formaat en een open laadbak die ook in staat is te kiepen, voor gemakkelijk inladen. Deze auto is een tweedeurs. Ideaal voor bijvoorbeeld evenementen, waarbij tafels, stoelen en andere spullen op locatie moeten worden neergezet. Maar ook bij een verhuizing meer dan genoeg ruimte. 3-persoons pick-up huren? Reserveer direct. 

Grote pick-up huren

Is er dan toch meer ruimte nodig, dan kunt u bij ons ook nog de 7-persoons pick-up huren. Deze heeft vier deuren, ook achterin. Bovendien is de laadbak groter, voor meer capaciteit. Voor grote verhuizingen of grote klussen in bijvoorbeeld de groenvoorziening of bouwwerkzaamheden. Ook voor bijvoorbeeld het afvoeren van afgeschreven spullen of afval is deze comfortabele pick-up een uitkomst.

Onze pick-ups zijn:

  • Automatisch geschakeld
  • Voorzien van navigatie
  • Voorzien van bluetooth

Flexibel een auto met laadbak huren

Een pick-up huren gaat eenvoudig bij Autoverhuur Bultman. U kiest een datum, tijdstip en locatie wanneer en waar u de auto wilt ophalen en afleveren. Daarna heeft u de mogelijkheid nog extra’s toe te voegen, zoals sjorbanden, hondjes en andere verhuisaccessoires. Vul uw gegevens in en kies hoe u betaalt; vooraf via iDeal of door te pinnen op locatie.

Wist u dat u bij ons zowel op korte als langere termijn kunt reserveren? Ook dat is onderdeel van onze flexibele dienstverlening!

Bij een pick-up huren, zorgen wij dat deze op de afgesproken tijd en de afgesproken locatie voor u klaarstaat. Uiteraard rijklaar, schoon en met een volle tank. Zo kunt u direct aan de slag met dát waar u een pick-up voor huurt. Op deze manier helpen wij van Autoverhuur Bultman u graag bij al uw mobiliteitsvragen!

Meer weten? Neem contact op

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken