Bestelbusjes huren voor bezorg- en pakketdiensten

Als bezorg- of pakketdienst kunt u te maken krijgen met piekmomenten, onvoorziene problemen met het wagenpark of tijdelijke projecten waarbij tijdelijk uitgeweken moet worden naar het huren van bestelbussen. In dat geval wilt u natuurlijk dat uw bezorgers wel blijven rijden. Een bezorg- of pakketdienst kan immers niet stil komen te staan. Wanneer er extra capaciteit in het wagenpark nodig is, zijn wij uw betrouwbare partner in mobiliteitsoplossingen.

Bestelbusjes huren bij Autoverhuur Bultman

Bestelbusjes huren doet u bij Autoverhuur Bultman; een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Door de jaren heen hebben wij een schat aan ervaring en kennis opgebouwd. Met ons diverse wagenpark, variërend van bedrijfswagens tot bestelbussen en vrachtwagens, bieden wij voor elke mobiliteitsuitdaging een passende oplossing voor bestel- en pakketdiensten. Onze focus ligt op het bieden van hoogstaande service en het ontzorgen van onze zakelijke klanten, van groot zakelijk tot het MKB.

Wist u dat u in onze Truckwash uw gehele wagenpark kunt laten wassen? Wij maken alles vanbinnen én vanbuiten weer spik en span. Uw wagens zijn immers uw visitekaartje.

Gemakkelijk en voordelig bestelbusjes huren

Bij het huren van bestelbusjes profiteert u van een breed scala aan voordelen. Zo bieden wij een ruime keuze tussen verschillende klassen en formaten voertuigen, waardoor u altijd het juiste bestelbusje huurt dat past bij uw specifieke behoeften. Bovendien bieden we onze zakelijke klanten aantrekkelijke kortingen, waardoor u kunt profiteren van financieel voordeel ten opzichte van individuele reserveringen. Dat is nog eens prettig een bestelauto huren.

Daarnaast streven we naar maximale flexibiliteit en ultiem gemak voor onze zakelijke klanten. We accepteren bij bestelbusjes huren diverse betalingsmogelijkheden, van creditcard tot achteraf betalen op rekening, en bieden levering op elke gewenste locatie. Met onze 24/7 pechhulpdienst bent u altijd verzekerd van hulp onderweg, zonder langlopende contracten of vooruitbetaling. Onze focus ligt op hoogstaande service en flexibel maatwerk, zodat u kunt vertrouwen op een naadloze ervaring bij Autoverhuur Bultman.

Wist u dat u bij ons ook uw wagenpark kunt laten onderhouden en repareren? Onze Autocrew staat altijd voor u klaar.

De voordelen van zakelijk een bestelauto huren bij Bultman:

  • Ruime keuze uit diverse klassen en formaten;
  • Betrouwbare service, waaronder 24/7 pechhulp en een flexibel retourbeleid;
  • Gegarandeerd passend (vervangend) vervoer;
  • Comfortabele en kwalitatieve auto’s, dus altijd veilig op weg;
  • Haal- en brengservice;
  • Eenvoudig bestelwagens opnieuw of bijbestellen;
  • Gunstige gereduceerde tarieven voor terugkerende klanten.

Kies voor betrouwbaarheid met Autoverhuur Bultman

Autoverhuur Bultman is méér dan een verhuurder van bestelbusjes. Wij streven ernaar om uw partner te zijn in mobiliteit, met de beste service en oplossingen voor elke uitdaging die u tegenkomt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u helpen uw bezorgdienst efficiënt te laten blijven draaien.

Meer weten? Neem contact op