De mogelijkheden van een vrachtwagen huren

De vrachtwagens zijn te reserveren van één dag en voor een week. De huurprijzen verschillen per vrachtwagen, we adviseren u om onze website te raadplegen voor de specifieke kosten. We werken met vaste prijzen, waar u altijd 100 vrije kilometers rijden bij krijgt. Als u meer dan 100 kilometer rijdt, dan betaalt u per extra kilometer. Als u een vrachtwagen wilt huren, kunt u dit doen in één van onze vestigingen. We hebben vestigingen op verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u terecht in Apeldoorn, Drachten, Deventer, Emmeloord, Harderwijk en Zwolle. In deze vestigingen bent u niet alleen aan het goede adres voor vrachtwagens, maar we hebben ook een ruim assortiment met andere vervoersmiddelen. Zo bent u aan het goede adres voor verhuiswagens, personenauto’s, bedrijfswagens, trekkers en koel- en vrieswagens.

Onze vrachtwagen huur service

Als u een vrachtwagen wilt huren, is dit gemakkelijk en eenvoudig online te regelen. U kunt hier al uw gegevens invullen. Daarnaast vult u de afhaal- en terugbreng locatie in, vult u de afhaal- en terugbreng datum in en het type vervoersmiddel. Als u alles heeft afgerond en u gaat uw vervoersmiddel ophalen, heeft u geen wachttijd bij de balie. U hoeft alleen de sleutels af te halen en u bent direct klaar om de weg op te gaan. We zorgen er altijd voor dat de brandstoftank is gevuld. Daarnaast zorgen we ook voor dat de vrachtwagen na de huurperiode wordt afgetankt. Zo hebben we alles kosten inzichtelijk en weet u precies waar u voor betaald.

Tips van Bultman

Als u een vrachtwagen komt afhalen, zorgt dan altijd dat u uw rijbewijs en paspoort bij u heeft. Daarnaast zullen we het ook altijd hebben over het eigen risico en het verlagen daarvan. Hierdoor kunnen we altijd blijven verzekeren dat we de beste vrachtwagens kunnen blijven leveren. Mocht er iets gebeuren, dan staan we u altijd te woord. We helpen uw graag met uw problemen, zodat u altijd onbezorgd gebruik kan maken van onze vervoersmiddelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten of over onze services? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar ons telefoonnummer 055-5214888 of door een mail te sturen naar info@bultman.nl. We zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw voorkeuren en wensen door te geven. Onze adviseurs gaan dan op zoek naar een geschikt vervoersmiddel, die past bij uw voorkeuren en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw reisgezelschap aangeven of aangeven hoelang een bepaald vervoersmiddel wilt huren. We gaan dan voor u aan de slag om het juist vervoersmiddel te zoeken, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op.

Onze vrachtwagens