Vrachtwagen huren: de mogelijkheden

Een grote verhuizing voor de boeg of wilt u pieken opvangen in uw transport? Een vrachtwagen huren bij Bultman is gemakkelijk en snel geregeld. Wij hebben dé vrachtwagen die u nodig heeft. 

Als het om een vrachtwagen huren gaat, bent u bij Bultman aan het juiste adres voor flexibele service en comfortabel vervoer. Wij hebben als missie om iedereen mobiel te houden en daarom vindt u bij ons een divers aanbod aan vrachtwagens. Wanneer u een vrachtwagen bij ons huurt, kunt u zelf kiezen wanneer en waar u deze ophaalt en retourneert. Daarnaast kunnen wij vrachtwagens ook bij u op locatie afleveren, ook voor of na kantooruren. Dát scheelt tijd!

Vrachtwagen huren: zo werkt het

De vrachtwagens zijn te reserveren voor één dag en voor een week. We werken met vaste prijzen, waar u altijd 100 vrije kilometers bij krijgt. Als u meer dan 100 kilometer rijdt, dan betaalt u per extra kilometer. Als u een vrachtwagen wilt huren, kunt u dit doen in één van onze vestigingen. We hebben vestigingen op verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u terecht in Apeldoorn, Deventer, Emmeloord, Harderwijk en Zwolle. In deze vestigingen bent u niet alleen aan het goede adres voor vrachtwagens, maar we hebben ook een ruim assortiment met andere vervoersmiddelen. Zo bent u aan het goede adres voor verhuiswagens, personenauto’s, bedrijfswagens, trekkers en koel- en vrieswagens.

Onze vrachtwagen huur service

Als u een vrachtwagen wilt huren, is dit gemakkelijk en eenvoudig online te regelen. U kunt telefonisch, per mail en via onze website reserveren, zodat u geen wachttijd heeft aan de balie en u zeker weet dat de vrachtwagen beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft. U hoeft na het reserveren alleen de sleutels af te halen en u bent direct klaar om de weg op te gaan. We zorgen er altijd voor dat de brandstoftank is gevuld. Daarnaast zorgen we ook voor dat de vrachtwagen na de huurperiode wordt afgetankt. Zo hebben we alles kosten inzichtelijk en weet u precies waar u voor betaalt. Geen verrassingen, alleen een verrassend goede service!

Online vrachtwagen huren

Online een vrachtwagen reserveren werkt als volgt: 

  1. Selecteer de vrachtwagen die u wilt huren.
  2. Kies de gewenste ophaaldatum en tijd en de locatie waar u uw vrachtwagen wenst op te halen.
  3. Kies de gewenste inleverdatum en -locatie waar u uw vrachtwagen weer wenst in te leveren.
  4. Vul het verwachte aantal extra kilometers in (het aantal kilometers bovenop het aantal vrije kilometers dat bij de prijs zit inbegrepen).
  5. Vul uw gegevens in.
  6. Vink de gewenste betaalmethode aan. U kunt direct online afrekenen, maar pinnen op locatie of op factuur is natuurlijk ook mogelijk.

Tips van Bultman

Als u een vrachtwagen komt afhalen, zorgt dan altijd dat u uw rijbewijs en paspoort bij zich heeft. Daarnaast zullen we het ook altijd hebben over het eigen risico en het verlagen daarvan. Hierdoor kunnen we altijd blijven verzekeren dat we de beste vrachtwagens kunnen blijven leveren. Mocht er iets gebeuren, dan staan we u altijd te woord. We helpen u graag, ook in geval van pech. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren om wat voor reden dan ook. Zodat u altijd onbezorgd gebruik kunt maken van onze vervoersmiddelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten of over onze services? Neem contact op. Dat kan teleofnisch, per mail en via WhatsApp. We zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw voorkeuren en wensen door te geven. Onze adviseurs gaan dan op zoek naar een geschikt vervoersmiddel, die past bij uw voorkeuren en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw reisgezelschap aangeven of aangeven hoelang een bepaald vervoersmiddel wilt huren. We gaan dan voor u aan de slag om het juiste vervoersmiddel te zoeken, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. 

Onze vrachtwagens

Prijslijst bekijken?

Onze actuele prijslijst is ook online te bekijken

Contact opnemen?

Bel ons direct of stuur ons een e-mail.